ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου αυτούς αν βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα στα θέματα σου. Από την άλλη, το απόγευμα, θα είναι πολύ φιλικό στις αποφάσεις που θα πάρεις και θα σου δείξει πως μπορείς να τα καταφέρεις με το πείσμα και την εργατικότητα σου. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα τραβήξεις όλα τα φώτα επάνω σου η ανάγκη σου να κερδίσεις τους γύρω σου θα είναι μεγάλη και θα κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις αυτό. Η ημέρα θα σε βγάλει από την ανασφάλεια σου και θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Θα βγουν στην φόρα τα εσωτερικά σου πάθη με αποτέλεσμα να σε αποδυναμώσουν και να σε απομακρύνουν από τα θέματα σου τις υποχρεώσεις σου αλλά και τις προσωπικές σου ανάγκες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Κύριο μέλημα σου σήμερα είναι οι επαφές και οι σχέσεις σου με τους άλλους. Η ημέρα θα σε φέρει κοντά στο φιλικό και εργασιακό σου περιβάλλον και οι επαφές που θα έχεις μαζί τους θα γεφυρώσουν τις σχέσεις σας και θα διαγράψει κενά που υπήρχαν ανάμεσα σας.

 

 

ΛΕΩΝ:
Μεγαλώνει η ανάγκη σου για να γίνεις αρεστός/η από τους άλλους να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου και να αναδείξεις τα προσόντα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η ψυχολογική σου διάθεση θα ανέβει και θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να ασχολείσαι με τα θέματα σου έμπρακτα. Η ημέρα θα σε κάνει να ενεργοποιηθείς θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά και θα καταφέρεις να φέρεις σε πέρας και τις πιο δύσκολες σου υποθέσεις. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα ψάχνεις αιτίες και αφορμές από εκεί που δεν υπάρχουν και θα τα βάλεις με το περιβάλλον σου άδικα, για αυτό θα πρέπει να το προσέξεις πολύ καλά για να μην πληγώσεις άτομα που αγαπάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σκέψη σου θα βρίσκεται στις επαφές σου με τους άλλους και θα αφήσεις στο περιθώριο τα προσωπικά σου ζητήματα με σκοπό να συσφίξεις τις σχέσεις με το περιβάλλον σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα έχεις πολλά θέματα και υποχρεώσεις με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς για αυτό από το πρωί θα πρέπει να αποκτήσεις εσωτερική θέληση και αντοχή αλλά και ενέργεια για να καταφέρεις  να αντεπεξέλθεις σε όλα αυτά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η ημέρα θα σου προσφέρει μια χαλαρή διάθεση θα σε κάνει να νιώθεις πως μπορείς να κερδίσεις τους πάντες με την συμπεριφορά σου και θα είναι αλήθεια αυτό γιατί θα σε κατακλύσει μια μοναδική ενέργεια και ψυχολογική ευδιαθεσία.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα θα εμφανιστούν οικογενειακά ζητήματα που δεν θα πρέπει να αγνοήσεις γιατί θα σχετίζονται με το σπίτι σου αλλά και συγγενείς πρώτου βαθμού και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις σωστά και λογικά. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα θα έρθεις κοντά στους συγγενείς σου που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την επικοινωνιακή σου διάθεση που θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς πιο καλά με τα θέματα σου, επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα