ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 01/10 έως 02/10


 

               Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται λίγη προσοχή στον αισθηματικό σου τομέα. Το Σάββατο μπορεί να σε φορτώσει με υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που θα αναζητούν την επίλυσή τους, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια κούραση. Κι επειδή η κούραση φέρνει κι εκνευρισμό, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τα βάλεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, για να ξεσπάσεις πάνω του την ένταση που νοιώθεις! Όσο για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, μάλλον το Σάββατο θα νοιώθεις τέτοια κούραση, που δεν θα έχεις διάθεση ούτε για εξόδους, ούτε για διασκεδάσεις, ούτε για φλερτ! Την Κυριακή όμως, όλα αλλάζουν, ανακτάς τη γοητεία και την ακτινοβολία σου και… ορμάς να κατακτήσεις τα πλήθη! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 18, 24  


  
                 Ζώδια​ Ταύρος

Ετοιμάσου να ζήσεις… μεγάλες συγκινήσεις στον αισθηματικό σου τομέα αυτό το σαββατοκύριακο! Ιδιαίτερα την Κυριακή, η ανάγκη σου για φλερτ και παιχνίδι μπορεί να ξαφνιάσει ακόμα κι εσένα τον/την ίδιο/α, και μάλιστα δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές, αφού οι πειρασμοί που θα σε περιτριγυρίζουν θα είναι πολλοί! Για σένα το σαββατόβραδο προβλέπεται άκρως ερωτικό και δεν αποκλείεται τώρα να συναντήσεις κι ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει τόσο, που θα αποφασίσεις να περάσεις μαζί του τις νύχτες του Φθινοπώρου, και όχι μόνο! Το ταίρι σου είναι δίπλα σου και τα βλέπει όλα, οπότε αν δεν θέλεις να το χάσεις για χάρη μιας εφήμερης περιπέτειας, καλύτερα να εκτονώσεις την ερωτική σου διάθεση μαζί του και να μην… ξενοκοιτάς! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 16, 19, 23


     

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο, βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και απωθημένα του παρελθόντος, ενώ ενισχύει το συναίσθημα και την ευαισθησία σου. Γίνεσαι λίγο… παραπονιάρης/α, ειδικά την Κυριακή θυμάσαι κάθε περιστατικό που ένοιωσες ότι το ταίρι σου σε αδίκησε και ζητάς εξηγήσεις… αναδρομικά. Πάρε το ταίρι σου, βγείτε να διασκεδάσετε και λύσε κάθε διαφορά και διαφωνία που έχεις μαζί του στο κρεββάτι. Είναι σίγουρο πως θα το απολαύσεις! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μην αφήσεις την ευαισθησία σου να δώσει λανθασμένες εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή στα φλερτ που θα σε πολιορκούν. Και φυσικά μην απομονώνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 16, 19


         
                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να ενισχύσει την ευαισθησία σου, ειδικά την Κυριακή. Στο χέρι σου είναι η εξέλιξη λοιπόν, καθώς το Σάββατο, αλλά και την Κυριακή, η συμβουλή των άστρων είναι να ακολουθήσεις το δεύτερο δρόμο! Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί να κλειστείς μέσα και να… κλαις τη μοίρα σου που δεν έχεις ένα πρόσωπο να σε συντροφεύει. Όμως, μπορείς να πάρεις και τους φίλους σου να βγείτε, να διασκεδάσετε, και να αφεθείς στα φλερτ που θα πέφτουν βροχή. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 16, 21  


      


                    Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά σου και δεν επηρεάζει τόσο τις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα περάσεις ένα βαρετό και συνηθισμένο σαββατοκύριακο, γιατί το Σάββατο ξυπνά τον… επαναστάτη μέσα σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, οι θετικές όψεις του φεγγαριού ναι μεν θα ενισχύσουν τη γοητεία σου και θα φέρουν γύρω σου φλερτ και νέες γνωριμίες, όμως εσύ την Κυριακή μπορεί να κάνεις τη… χειρότερη επιλογή που θα μπορούσες! Η Κυριακή σε βοηθάει να εκδηλώσεις τα συναισθήματα και το πάθος σου, κι αυτό κάνει πολύ καλό στη σχέση σου, ή φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών αν είσαι αδέσμευτος/η!  

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 22, 26


       
                  Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, ακτινοβολείς και… το ξέρεις, ενώ η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, οπότε φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Τα φλερτ άλλωστε, θα σε πολιορκούν και δεν θα σε αφήνουν σε ησυχία, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα κρατήσει για καιρό! Όσο για σένα που έχεις ήδη ταίρι, αυτό το διήμερο θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε όποιες διαφορές είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε ακόμα πιο κοντά, εκδηλώνοντας το ρομαντισμό αλλά και το… πάθος σας! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 15, 28


         


                 Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φοβίες! Και ως γνωστόν, όταν τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας, τα βρίσκουμε και με τους άλλους, έτσι αυτό το σαββατοκύριακο για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα εποικοδομητικό στον τομέα των σχέσεών σου. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς αντιλαμβάνεσαι αμέσως τις προθέσεις που έχει η κάθε νέα γνωριμία που κάνεις και μπορείς να κάνεις την πιο σωστή επιλογή ανάμεσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν. Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε τα απωθημένα και τις διαφωνίες του παρελθόντος, κάνοντας μια νέα αρχή! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 15, 23


        
                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο έρχεται να ευνοήσει τις φιλικές σου σχέσεις και να ενισχύσει την… κοινωνική σου δικτύωση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προσπαθήσεις να κάνεις κι ένα καλό ξεκαθάρισμα σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου να δεις με ποια άτομα θα προχωρήσεις και ποια θα αφήσεις πίσω!  Άλλωστε, ιδιαίτερα την Κυριακή, είναι σίγουρο πως θα περάσεις τέλεια μαζί του, αφού η διάθεση και των δυο σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική και αισθησιακή και μπορείτε να περάσετε πολλές φλογερές στιγμές πάθους! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο μέσα από το φιλικό σου κύκλο αναδύεται ένας… μεγάλος έρωτας, που έρχεται για να μείνει!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 20, 24


        


                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και η κοινωνική σου προβολή. Μια επαγγελματική γνωριμία μπορεί να σε ξεσηκώσει και να εξελιχθεί σε… κάτι παραπάνω, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις ξαφνικά ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα σε κάνει να… νοσταλγήσεις τα παλιά. Αλλά κι εσύ που έχεις ήδη μια σχέση, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η. Μπορεί το ταίρι σου να σου γκρινιάξει λίγο, επειδή δεν θα του δώσεις όσο σημασία θα ήθελε, αλλά αυτή η γκρίνια θα είναι το… αλατοπίπερο, αφού θα ενισχύσει το πάθος και την ένταση αναμεσά σας! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 13, 19


     
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα. Ίσως τώρα να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά! Παράλληλα, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, που αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό. Είναι σίγουρο πως το διήμερο αυτό θα είναι καυτό για σένα, ωστόσο μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, ειδικά την Κυριακή.  Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος, αυτό το διήμερο είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου, να την βελτιώσεις και να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις του παρελθόντος με το ταίρι σου, αρκεί να παραμερίσεις μια καχυποψία που μπορεί να νοιώθεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 18, 24, 28


            


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Οι πλανητικές όψεις του Σαββατοκύριακου ίσως να σου δημιουργήσουν κάποια δύσκολα συναισθήματα στη διαχείρισή τους! Μάλιστα, θα χαρακτηρίζεσαι και από μια υπερβολή, αλλά και μια νευρικότητα. Ιδιαίτερα αν είσαι δεσμευμένος/η, την Κυριακή, καλό θα είναι να ελέγξεις την καχυποψία σου και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, για να μην προκαλέσεις ανεπανόρθωτες ρήξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μη βλέπεις με… μισό μάτι τα άτομα που σε πλησιάζουν και σε φλερτάρουν, αν θέλεις να… αποκατασταθείς επιτέλους! Σε κάθε περίπτωση, καλύτερα να μετατρέψεις την ένταση που νοιώθεις σε… ερωτικό πάθος και να την εκτονώσεις στο κρεββάτι, είτε με το ταίρι σου είτε με μια νέα γνωριμία! Σίγουρα θα περάσεις πολύ καλύτερα! 

Τυχεροί αριθμοί: 11, 16, 19, 23


         
                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, χρειάζεται προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείς τα συναισθήματά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Οι επαφές ίσως να μην είναι και πολύ εύκολες. Από την άλλη, βέβαια, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου το πάθος σου θα είναι έντονο. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως η Κυριακή ενισχύει τόσο τη γοητεία σου, που κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί! Αυτό το διήμερο λοιπόν, μην μείνεις μέσα να κάνεις… όνειρα για το μέλλον! Πάρε τους φίλους σου και βγες να διασκεδάσεις. Είναι σίγουρο ότι τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν! Αποκάλυψε την ευαισθησία σου και… δε θα το μετανιώσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 16, 27


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα