ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα προκαλεί περίεργες καταστάσεις στα συναισθήματα σου, είναι δύσκολο να τα συγκεντρώσεις και να τα βάλεις σε ορθή σκέψη και οι επαφές σου με τους άλλους θα γίνεται με βαθμό δυσκολίας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους τα εσωτερικά σου πάθη και οι αδυναμίες σου με αποτέλεσμα να επηρεάσουν την διάθεση σου αλλά και την ψυχοσύνθεση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η μέρα θα σε προκαλέσει σήμερα να ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου. Η ημέρα θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη σημασία στα προβλήματα τους και θα παραγκωνίσεις τα δικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας, μεγαλώνει την εσωτερική σου ανασφάλεια και τους φόβους σου αιτία θα είναι τα επαγγελματικά σου ζητήματα αλλά και η δουλειά σου. Η ημέρα θα μεγαλώσει την ανάγκη σου για εργασιομανία αλλά θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς κάποιες υποθέσεις σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η ημέρα θα σε κάνει να μην μπορείς να φέρεις σε πέρας αυτά που σε απασχολούν, ακόμα και σημαντικά σου ζητήματα θα μπουν στο περιθώριο καθώς θα σε κατακλύσει η αδράνεια και η τεμπελιά. Με την καλή έννοια όμως. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η ημέρα θα σου προκαλέσει έντονα την ανάγκη να παραμείνεις μέσα στο σπίτι σου και να βάλεις σε μια σειρά όχι μόνο τα συναισθήματα σου αλλά και τα θέματα που σε απασχολούν.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα βγάλει στην φόρα επαγγελματικά και προσωπικά σου ζητήματα και θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις όλα αυτά που πρέπει για να σε προσέξουν οι γύρω σου και να γίνεις αγαπητός/η στο περιβάλλον σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα τα θέματα που σε απασχολούν σε πρώτο πλάνο αλλά θα είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις. Η ημέρα θα σε γεμίσει με ανασφάλεια από την μια αλλά και ενέργεια από την άλλη και είναι στο χέρι σου τι θα προτιμήσεις να διαλέξεις. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η ημέρα θα σε γεμίσει με πίστη στον εαυτό σου αγάπη για τους άλλους θα θέλεις να αγκαλιάσεις όλο τον κόσμο θα έχεις ανάγκη να βγεις να διασκεδάσεις να δεις τους φίλους σου να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς την ημέρα σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει κοντά σε θέματα και ζητήματα που θα αφορούν το σπίτι σου αλλά και την οικογένεια σου και θα παραγκωνίσεις δικά σου προσωπικά πάθη. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα θα μάθεις νέα που αφορούν άτομα που αγαπάς, που έχει καιρό να τα δεις, φίλους σου, την οικογένεια σου αλλά και γνωστούς σου. Η ημέρα θα σε κάνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλοι θα θέλουν να σου μιλήσουν να σου εμπιστευτούν προσωπικά τους.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε γεμίσει με άγχος αδυναμία εσωτερική αναστάτωση αλλά και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η ημέρα φαίνεται πως δεν θα είναι και τόσο φιλική μαζί σου αλλά μην το βάζεις κάτω.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα