ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 


ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα, θα γίνει αιτία να βγάλει στην επιφάνεια τα έντονα συναισθήματα σου και δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις. Η ημέρα θα εμφανίσει ανάγκες, πρέπει και μη ότι και αν κάνεις δεν θα περάσει απαρατήρητο.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και η διάθεση σου θα βρίσκεται σε πτώση δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς ούτε και με τα πιο σημαντικά σου θέματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τις επαφές με τους γύρω σου και θα σε φέρει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ημέρα θα προβάλει την ανάγκη σου να βρίσκεσαι κοντά σε άτομα που αγαπάς και θα σε ευαισθητοποιήσει αρκετά, θα ασχοληθείς με κοινωνικά θέματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα τα επαγγελματικά σου θα έχουν την τιμητική τους αν ασχοληθείς όπως πρέπει μαζί τους να ξέρεις ότι θα κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου και όχι μόνο. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου και θα τους κατακτήσεις με το πείσμα και την εργασιομανία σου.

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα έχεις ανάγκη να βρεθείς με άτομα που θα στηρίξουν τις απόψεις σου θα έχουν τα ίδια ιδανικά με εσένα και οι σκέψεις τους θα συμβαδίζουν με τις δικές σου. Η ημέρα είναι αρκετά ευνοική σε επαφές με το περιβάλλον σου αλλά και με άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να νιώθεις έντονα την ανάγκη να μείνεις μακριά από όλους. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να απομονωθείς για λίγο στο σπίτι σου και να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σωστή σειρά έχεις ανάγκη να μιλήσεις με τον εαυτό σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σσε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται οι διαπροσωπικές σου σχέσεις με τα άτομα που αγαπάς θα κάνεις τα πάντα για να διαλύσεις κάθε αρνητικό στοιχείο που μπήκε ανάμεσα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η ημέρα θα σε γεμίσει με ενέργεια και αντοχή για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις ημερήσιες υποχρεώσεις σου. Από την άλλη, θα ανεβάσει την διάθεση σου και αυτό θα λειτουργήσει θετικά για εσένα αφού θα καταφέρεις να φέρεις σε πέρας ότι σε απασχολεί σήμερα. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με θέματα που σε ηρεμούν και δεν σε αγχώνουν και με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου. Η ημέρα θα σε φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα βρείτε τον τρόπο να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τα θέλω σου και να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα στις εκκρεμότητες που θα έχεις σήμερα με σκοπό να τις αντιμετωπίσεις σωστά. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα το ταλέντο σου στην επικοινωνία και στην επαφή σου με τους άλλους θα είναι το σημαντικό στοιχείο που θα σε κάνει αγαπητό/η μοναδικό/η αλλά και αρκετά δημοφιλή στο περιβάλλον σου και όχι μόνο. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Τα οικονομικά σου σε μια ευαίσθητη όψη, η διάθεση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, αν το ταμείο σου είναι γεμάτο η ψυχολογία σου θα είναι στα ύψη αν νιώθεις ότι αδειάζει η αυτοπεποίθηση σου θα πέφτει κατακόρυφα. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα