ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Καλό θα είναι σήμερα να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και συμβάντα που έχουν σχέση με τράπεζες. Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να διεκδικήσεις αύξηση στην δουλειά σου και καλύτερα να το αφήσεις για αύριο. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σε κάνουν ιδιαίτερα εγωκεντρικό/η και αυτό θα προκαλέσει παρεξηγήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντος σου. Οι επαφές που θα έχεις με τους γύρω σου θα επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεση σου και θα σε κάνουν να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν σε πρώτο πλάνο τις φοβίες σου και αυτό θα γίνει αιτία να κλειστείς και άλλο στο καβούκι σου. Για να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου σήμερα βρες μια ενέργεια που σε ευχαριστεί και ασχολήσου μαζί της για να σου αποσπάσει την προσοχή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα ευνοήσουν συλλογικές δραστηριότητες που θα λειτουργήσουν υπέρ σου. Απο την άλλη ενδέχεται να έχεις μια πρόταση από άτομα που βρίσκονται μέσα στη δουλειά σου και αυτό θα λειτουργήσει θετικά για εσένα αφού θα δεχτούν τις δικές σου απόψεις. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να θέλεις να κερδίσεις την εύνοια των γύρων σου και γενικά να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σε κάνουν να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με άτομα που βρίσκονται κοντά σου και χρειάζονται την βοήθεια σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σου προκαλέσουν έντονα συναισθήματα. Κάποια οικονομικά σου θέματα θα περάσουν σε πρώτο πλάνο και θα πρέπει να δώσεις σημασία σε αυτά για να τα λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα, τα συναισθήματα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επαφές που θα έχεις με τους γύρω σου και αυτό θα γίνει αιτία για να νιώσεις ότι έχεις πολλά άτομα σύμμαχους σου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σε κουράσουν λίγο από τα θέματα της καθημερινότητας που θα έχεις και αυτό ίσως να σε απομακρύνει από άτομα αγαπημένα σου. Καλό θα είναι να βρεις χρόνο να ασχοληθείς και λίγο με τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σου υπενθυμίσουν πως έχεις προσωπική ζωή, που την παραμέλησες και θα βρεις την ευκαιρία να την επαναφέρεις ξανά στο προσκήνιο.. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Τα συναισθήματα σου θα κάνουν έντονα την παρουσία τους σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καλύψουν κάθε κενό που έχεις με το περιβάλλον σου, όχι μόνο το οικογενειακό σου αλλά και το επαγγελματικό σου.

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που αισθάνεσαι και νιώθεις και αφορούν συγγενικά σου πρόσωπα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα