ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 24/09 έως 25/09


 

                 Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, ενδεχομένως να νοιώθεις μια… απροσδιόριστη ανησυχία και ανασφάλεια στα αισθηματικά σου, γεγονός που περιορίζει κάπως τη συνηθισμένη σου εξωστρέφεια και το δυναμισμό σου. Από την άλλη όμως, οι όψεις του Σαββατοκύριακου, σε βοηθούν να ελέγξεις τις ανασφάλειές σου, ενώ ενισχύουν και τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα… καυτό και παθιασμένο διήμερο με το ταίρι σου, αφού και η Κυριακή, θα ενισχύσει την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητά σου! Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, αυτό το σαββατοκύριακο η ευαισθησία που θα σε διακρίνει, θα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 18, 21, 25


        
                Ζώδια​ Ταύρος

Έμπνευση, φαντασία, διαίσθηση αλλά κι ευαισθησία σου χαρίζει αυτό το σαββατοκύριακο. Ωστόσο, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο το φιλικό σου κύκλο και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιοι φίλοι σου. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις μια ισορροπία και να μην παραμελήσεις το ταίρι σου, καθώς η συμπονετική σου διάθεση θα σε ωθήσει να ασχοληθείς ίσως περισσότερο από ό,τι πρέπει με τα θέματα άλλων! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορείς να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 16, 29


   

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, εσένα φαίνεται ότι σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα. Παράλληλα, ίσως να προκύψει και κάποια κοινωνική υποχρέωση, που σχετίζεται άμεσα με τη δουλειά σου. Όλα αυτά μαζί μπορεί να φέρουν αντιδράσεις από τη μεριά του/της συντρόφου σου, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Διδύμων, που είτε θα παραπονεθεί για το λιγοστό χρόνο που του/της αφιερώνεις, είτε θα νοιώσει σαν… γλάστρα, καθώς θα πρέπει να σε συνοδέψει στην υποχρέωση που προαναφέραμε! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η αυτό το διήμερο θα συνδυάσεις το… τερπνόν μετά του ωφελίμου. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 15, 27  


     
                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και… αισθησιακό σαββατοκύριακο. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, το ίδιο και η γοητεία σου κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν! Μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα λοιπόν, και δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσεις και το πρόσωπο, που θα γίνει το άλλο σου μισό! Η όψη της Κυριακής μπορεί να σου προκαλέσει μια κυκλοθυμική συμπεριφορά και σε μια απαισιόδοξη διάθεση που θα μπερδέψει τον/τη σύντροφό σου και μπορεί ακόμα και να το απομακρύνει. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 16, 25


       


                    Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, καταφέρνεις να ισορροπήσεις ανάμεσα στη γνωστή σου εξωστρέφεια και στη… “θορυβώδη” σου προσωπικότητα από τη μια, και στον συναισθηματισμό από την άλλη, αποκαλύπτοντας την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, αυτό το διήμερο ίσως να μη θέλεις εξόδους, διασκεδάσεις και… φασαρίες, αλλά να στραφείς στο ταίρι σου, εκδηλώνοντας τα αισθήματά σου για εκείνο. Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις μια νέα γνωριμία, με την οποία θα νοιώσεις από την πρώτη στιγμή μια οικειότητα. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 19, 23, 27


       
                 Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου σχέσεις και ιδιαίτερα οι… αισθηματικές! Αυτό το πλανητικό σκηνικό δείχνει ιδανικό για να περάσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου, που θα σας φέρει πιο κοντά, θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα κάνει το πάθος μεταξύ σας να φουντώσει ξανά. Αν είσαι δεσμευμένος/η το ταίρι σου θα καταφέρει να σε κάνει να νοιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος/η με τη σχέση που έχετε καταφέρει να χτίσετε. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να συναντήσεις τώρα το άτομο, που θα γίνει το μελλοντικό σου ταίρι, γι’ αυτό μην αρνηθείς καμιά πρόσκληση για μια έξοδο με φίλους! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 10, 16, 28  


      


                    Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο, ενδεχομένως να μην σου μείνει καθόλου χρόνος για διασκέδαση και ξεκούραση, αφού θα σε απασχολήσουν οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτό φυσικά, θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, αφού το ταίρι σου με το δίκιο του θα αρχίσει τα παράπονα και τις γκρίνιες!  Από την άλλη, εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος/η την Κυριακή, καλό θα είναι να μην μπλέξεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου, γιατί πρώτον μπορεί να εκτεθείς, και δεύτερον μπορεί να κάνεις λάθη στη δουλειά σου.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 11, 17


    
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς στη γοητεία και στον μαγνητισμό σου! Ένα αισθησιακότατο διήμερο προβλέπεται για σένα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, των δεσμευμένων Σκορπιών, επιθυμία σου θα είναι να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να ξανανάψεις τη φλόγα του πάθους μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η, δεν θα… βαρεθείς καθόλου αυτό το σαββατοκύριακο. Αυτό το σαββατοκύριακο σού χαρίζει φαντασία, διαίσθηση και ακτινοβολία, έτσι θα μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βρεθεί στο… ερωτικό σου στόχαστρο. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 14, 20


      


                Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, θα σου κλέψει λίγη από τη γνωστή σου εξωστρέφεια και την παιχνιδιάρικη διάθεση που συνήθως σε χαρακτηρίζει και θα σε κάνει… σπιτόγατο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς και με τη βοήθεια του Σαββάτου και της Κυριακής αντίστοιχα, θα βρεις τρόπο να περάσεις… καλά με το ταίρι σου και να αποκαλύψεις όλη τη φαντασία σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία, με την οποία από την αρχή θα νοιώσεις μια πρωτόγνωρη οικειότητα. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 15, 19, 21


        
               Ζώδια​ Αιγόκερως 
 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον! Η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη, βελτιώνοντας τη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η ή φέρνοντας στο δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Ιδιαίτερα το Σάββατο, αν έχεις σχέση θα βγεις με το ταίρι σου και θα διασκεδάσετε, ενώ θα κλέψετε και τις εντυπώσεις ως ζευγάρι όπου κι αν βρεθείτε, γεγονός που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και των δυο σας και θα ανανεώσει το πάθος μεταξύ σας! Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσει, ενώ θα πληροί και όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 10, 12  


    


                Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο φέρνει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Αυτή η ανασφάλεια, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να επηρεάσει και τα αισθηματικά σου και θα σε ωθήσει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να ζητάς συνεχώς επιβεβαίωση για τα αισθήματα του/της συντρόφου σου. Πρόσεξε όμως, γιατί αυτό μπορεί να κουράσει το ταίρι σου και τελικά να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιζητάς! Ευτυχώς όμως, οι ανασφάλειες σου δεν θα σε… ταλαιπωρήσουν και πολύ. Μην ξεχνάς πως οι όψεις του Σαββατοκύριακου, σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση, σιγουριά, γοητεία αλλά και… επικοινωνιακή δεινότητα! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 13, 22


     
                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα μπορούσε να αποδειχτεί τέλειο για τα αισθηματικά σου, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι! Και λέω “θα μπορούσε”, γιατί η Κυριακή μπορεί να δημιουργήσει ένα παραπλανητικό κλίμα, όπου ίσως ειπωθούν κάποια ψεματάκια ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, ή κάποιο άτομο να προσπαθήσει να σε κατακτήσει με πλάγιο και παρασκηνιακό τρόπο… Αν έχεις ήδη μια σχέση, θα καταφέρεις να εξομαλύνεις τις διαφορές και να λύσεις κάθε παρεξήγηση που μπορεί να είχε προκύψει με το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα, ενώ αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, που θα έχει μέλλον! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 13, 18  


     

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα