ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σε κάνουν δραστήριο/α και θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση σε εκκρεμότητες που θα αφορούν την καθημερινότητα σου. Η μέρα θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς έξυπνα επαγγελματικές σου συμφωνίες, αφού η γοητεία σου θα τους κερδίσει όλους. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας σε γεμίζουν με δύναμη και αντοχή για να μπορέσεις να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου. Ότι και αν έχεις βάλει στο μυαλό σου να κάνεις σήμερα, θα το πετύχεις με σύνεση και σωστό χειρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα δημιουργήσουν κινητικότητα σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Η μέρα ίσως ενισχύσει την ανάγκη σου για αλλαγές εδώ και τώρα που θα αφορούν τον χώρο του σπιτιού σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σου υπενθυμίσουν πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι σου στη ζωή σου και θα τους αφιερώσεις αρκετό χρόνο. Η μέρα θα σε φέρει κοντά σε κοινωνικές εργασίες για να προσφέρεις την βοήθεια σου σε όποιον την χρειαστεί και αυτό θα σε κάνει γενικά πολύ κοινωνικό μέσα στο περιβάλλον σου.

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις με ενέργεια και αυτοπεποίθηση με σκοπό να αναλάβεις δράση στις υποχρεώσεις σου. Η μέρα θα σε φέρει κοντά σε φιλικά σου άτομα με αποτέλεσμα να μιλήσετε και να λύσετε θέματα που σας αφορούν και σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα φέρει ευκαιρίες στον ερωτικό σου τομέα και αυτό θα γίνει αιτία για να αλλάξει η διάθεση σου θετικά. Η μέρα θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά ότι και αν κάνεις. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η γοητεία σου που θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα επιτυχίας. Κράτησε μια απόσταση από πρόσωπα που σε αγχώνουν. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς και θα ασχοληθείς με οικονομικά σου θέματα που θα αφορούν εκκρεμότητες που έχεις με τράπεζες η ακόμα και με δημόσιο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σε ωθήσουν και θα σε ενεργοποιήσουν για να κάνεις νέες συζητήσεις, και ακόμα να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές σου συμφωνίες. Η μέρα θα σε βοηθήσει γενικά σήμερα και θα σε κάνει να κερδίσεις την εύνοια των συνεργατών σου αλλά και των αφεντικών σου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σου χαρίσουν ενέργεια και αυτό θα είναι υπέρ σου για να πετύχεις τους στόχους που έχεις σήμερα. Η μέρα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου με σκοπό να πετύχεις ότι και αν βάλεις στο μυαλό σου σήμερα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σου χαρίσουν ενέργεια και θα αποφασίσεις να ασχοληθείς με ένα άθλημα που θα τονώσει την δύναμη και την αντοχή σου. Η μέρα θα σε κάνει πολύ δημοφιλή και αγαπητό/η στον περίγυρο σου και αυτό θα γίνει αιτία να ενισχυθεί και άλλο η αυτοπεποίθηση σου. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα, η μέρα σε ενεργοποιεί γενικά και από το πρωί θα ξυπνήσεις με μια θετική διάθεση να θέλεις να δουλέψεις, να δείξεις την αξία σου στους άλλους. Έχεις τόσα πολλά να κάνεις σήμερα που δεν θα πρέπει να αφήσεις ούτε λεπτό να πάει χαμένο. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα, η μέρα θα ενισχύσει και άλλο την γοητεία σου και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη. Η σιγουριά που θα νιώθεις σήμερα με τον εαυτό σου θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις σωστά και καθαρά όχι μόνο σε επαγγελματικά σου θέματα αλλά και προσωπικά. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα