ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα η ημέρα σου θα είναι γεμάτη. Θα κάνεις αυτά που αγαπάς! Το επικοινωνιακό σου στοιχείο σήμερα θα είναι στα ύψη και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σου προκαλέσει σήμερα την ανάγκη να αναζητήσεις ασφάλεια και σιγουριά από άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, γιατί η ανασφάλεια σου καλά κρατεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα, η μέρα θα γίνει αιτία για να έχεις μια περίεργη διάθεση με τους γύρω σου καθώς από την μια θα αισθάνεσαι καλά και από την άλλη η ψυχολογία σου θα πέφτει κατακόρυφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σε κάνει πολύ περίεργο/η με το περιβάλλον σου και με άτομα τα οποία βρίσκονται κοντά σου καθώς η καχυποψία που θα έχεις σε συνδυασμό με την ανασφάλεια σου θα σε οδηγήσουν σε φανταστικά σενάρια. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα, η μέρα θα σε ενεργοποιήσει αρκετά και θα σε κάνει να επιθυμείς να συμμετέχεις σε διάφορα ομαδικά, διαδικτυακά παιχνίδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα ανακτήσεις ξανά την αυτοπεποίθηση σου και την σιγουριά στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σε κάνει να νιώθεις μια ταραχή γενικά στο περιβάλλον σου γεγονός που θα προκαλέσει η ανασφάλεια σου σε επαγγελματικά σου θέματα που παραμένουν ακόμα άλυτα και θα τα βρεις βουνό μπροστά σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σε κάνει να θέλεις να αναζητήσεις την ψυχική σου ηρεμία και χαλάρωση γιατί η κούραση των τελευταίων ημερών είναι αισθητή και επιθυμείς ακόμα να πας και μια μικρή βόλτα στην γειτονιά σου με σκοπό να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις σωστά τις υποχρεώσεις σου μετά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σε κάνει να αμφιβάλεις για τους γύρω σου και να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς δεν θα εμπιστεύεσαι κανένα και θα γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με άτομα που βρίσκονται κοντά σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς σε βάθος με τις σχέσεις που έχεις με τους γύρω σου, είτε αυτοί βρίσκονται μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον είτε στο επαγγελματικό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα, η ψυχολογική σου διάθεση θα μεταβάλλεται από την μια στιγμή στην άλλη με αποτέλεσμα να σε γεμίσει με αμφιβολίες και να μην μπορείς να ασχοληθείς ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα, οι όψεις της ημέρας θα σε κάνουν αρκετά δραστήριο/α με αποτέλεσμα ότι και αν βάλεις στο μυαλό σου σήμερα να το φέρεις σε πέρας. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σε προκαλέσει να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, την οικογένεια σου και γενικά τους συγγενείς σου. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα