ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα, η ημέρα θα είναι θετική για εσένα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις τα νέα των δικών σου ανθρώπων γιατί το τελευταίο διάστημα είχατε μια απόσταση και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα, ενδέχεται να σε απασχολήσει και ένα επαγγελματικό σου θέμα που θα αφορά τον τομέα της εργασίας σου και σίγουρα και την άνοδο των οικονομικών σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα, το εγώ σου θα υπερισχύσει και θα τα καλύψει όλα. Αυτό θα κάνει τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου να εκνευριστούν μαζί σου και να προτιμήσουν να κρατήσουν μια απόσταση για  να μην τσακωθείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια τους εσωτερικούς σου φόβους και τις αδυναμίες σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαχειριστείς σημαντικά σου θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου αλλά και προβλήματα που θα έχει η καθημερινότητα. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα, η μέρα θα μεγαλώσει και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για να βρεθείς με άτομα του περιβάλλοντος σου και γενικά να προσφέρεις την βοήθεια σου αν την χρειαστούν καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε οδηγήσει σε συλλογική και ομαδική συμμετοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα, η μέρα μεγαλώνει την ανάγκη σου να θέλεις να αποδείξεις στους γύρω σου την αξία σου και μέσα στην δουλειά σου να θέλεις να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα είναι θετική για εσένα καθώς θα μιλήσεις με πρόσωπα αγαπημένα σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζητήσεις την γνώμη και την άποψη τους σε θέματα που σε απασχολούν αλλά και κάποια ζητήματα που σας αφορούν γενικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σου φέρει στο μυαλό σκέψεις που θα αφορούν κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν με αποτέλεσμα να γεμίσεις με αμφιβολίες και γενικά πολλά κενά στο μυαλό σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα, η μέρα θα προκαλέσει ταραχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις όχι μόνο με άτομα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά και με συνεργάτες σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σου προσκαλεί την ανάγκη να θέλεις να ασχοληθείς με προβλήματα που θα έχει η ημέρα και γενικά ότι εκκρεμότητες έχεις να καταφέρεις να τις βάλεις σε μια σωστή σειρά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα, η μέρα σε προκαλεί να αναζητήσεις την ψυχική σου ηρεμία και γαλήνη και να μιλήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα που θα ενισχύσουν την ανάγκη σου αυτή.

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα, η ημέρα θα φέρει κοντά σου άτομα συγγενικά σου με σκοπό να λύσετε κάποια κενά που υπάρχουν ακόμα μεταξύ σας. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα