ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά σου θέματα και γενικά ότι αφορά το σπίτι σου. Η ημέρα θα σε φέρει κοντά σε συγγενείς σου και θα βρείτε την ευκαιρία να μιλήσετε για ζητήματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και με τους φίλους σου και να δώσεις απαραίτητη σημασία σε προβλήματα που τους απασχολούν. Η ημέρα θα σε κάνει να βγάλεις στην φόρα τα αληθινά σου συναισθήματα απέναντι τους και να τους δείξεις πόση ανάγκη τους έχεις στην ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν θα λειτουργήσει θετικά στις προσπάθειες σου αυτές και καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις υπογραφές που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η μέρα σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα και σε κάνει να μην ξέρεις τι θα κάνεις γενικά σήμερα και πως θα ασχοληθείς με σημαντικά θέματα που σε αφορούν. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη με αποτέλεσμα να θέλεις να επιβάλεις τις απόψεις σου στους γύρω σου γιατί θα πιστεύεις ότι είναι και οι σωστές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ανεβάσει και άλλο την αυτοπεποίθηση σου γιατί θα λάβεις την αποδοχή από το περιβάλλον σου και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου θα σου δείξουν σε βάθος την αγάπη τους αλλά και την συμπάθεια τους. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα θέλεις να πετύχεις στον επαγγελματικό σου τομέα και θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά για να επιβεβαιώσεις στους ανωτέρους σου αλλά και στους συνεργάτες σου την αξία σου. Θέλεις και επιθυμείς να καλυτερεύσεις την εργασιακή σου εικόνα και να λάβεις καλές κριτικές από τους γύρω σου στον τομέα αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου προκαλέσει μια ταραχή και μια εσωτερική φοβία που θα σε οδηγήσει σε αδυναμία να αντιμετωπίσεις τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που θα έχει η ημέρα σου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ταράξει για τα καλά την ψυχολογική σου διάθεση και θα σε κάνει να μην έχεις όρεξη για τίποτα σήμερα και γενικά να θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η μέρα θα μεγαλώσει την ανάγκη σου να επιθυμείς να καλυτερεύσεις τις σχέσεις σου με τους γύρω σου και θα βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα με σκοπό να ασχοληθείς μαζί τους σε βάθος. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα δημιουργήσει μια ένταση, καθώς θα έχεις πολλές ασχολίες και υποχρεώσεις κάτι που θα σε γεμίσει με άγχος και θα σε πιέσει αρκετά, αν δεν μπορέσεις να ολοκληρώσεις σημαντικά ζητήματα που θα έχει η καθημερινότητα σου. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν θα είναι και τόσο θετική για εσένα όσο αφορά τα συναισθηματικά σου και δε θα σε βοηθήσει να προβάλεις τα πραγματικά σου θέλω απέναντι στους άλλους. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα