ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα έχουν σαν αντίκτυπο πάνω σε προσωπικά σου θέματα. Άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον κατά το βράδυ ίσως σου προτείνει να βγείτε παρέα για να διασκεδάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν θα είναι και τόσο βοηθητική στα θέματα σου και ίσως να σου προκαλέσει αδυναμία για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις ανάγκες σου σήμερα με αποτέλεσμα αυτό να σε οδηγήσει σε εκνευρισμό και ταραχή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα θα σε γεμίσει με ενέργεια και αντοχή για να μπορέσεις να δώσεις την πρέπουσα σημασία σε άτομα που σε περιβάλλουν και βρίσκονται κοντά σου. Απο την άλλη θα μάθεις και νέα από ένα φιλικό σου πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε επαγγελματικά σου συμβάντα που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα χρήματα σου γιατί το κύριο μέλημα σου σήμερα θα είναι πως θα γεμίσεις το πορτοφόλι σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η ημέρα σου θα είναι γεμάτη με αρκετές υποχρεώσεις σήμερα και αυτό θα σε κάνει να παραμελήσεις τα άτομα που αγαπάς με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή ένταση μεταξύ σας. Μην δώσεις σημασία σε αυτό και κράτησε την θετική σου ενέργεια χωρίς να αφήσεις κανένα να επηρεάσει την ψυχολογία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αυτό που θα σε χαρακτηρίζει σήμερα θα είναι η αμφιβολία που θα νιώθεις με τους γύρω σου και γενικά θα προτιμήσεις να κρατήσεις απόσταση από το περιβάλλον σου γιατί δεν θα εμπιστεύεσαι κανένα. Η τάση σου αυτή θα μεγαλώσει και άλλο την καχύποπτη σου συμπεριφορά με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η ημέρα σου σήμερα από το πρωί θα σε γεμίσει με ασφάλεια, αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια αλλά και μοναδικό πάθος να θέλεις να ασχοληθείς με τα θέματα που σε απασχολούν και να ολοκληρώσεις κάθε εκκρεμότητα που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες και αφορούσε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σου θέματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ίσως μια επαφή που θα έχεις με ανώτερο στέλεχος της δουλειάς σου να σε κάνει να προβάλεις κάποιες νέες ιδέες που έχεις πάνω στο αντικείμενο σας και να βρεις ανοιχτές τις πόρτες από την πλευρά του αφεντικού σου.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να ξεφύγεις για λίγο από την πραγματικότητα και να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο με αποτέλεσμα να ονειρεύεσαι ένα ταξίδι η μια μικρή απόδραση που θέλεις να κάνεις που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις ξανά τις δυνάμεις σου και να πάρεις τα πάνω σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία για να βγουν στην φόρα τα συναισθήματα σου και γενικά κάποια κενά που έχεις στο μυαλό σου και αφορά προσωπικά σου ζητήματα και αυτό θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά σε οικογενειακά σου άτομα που θα λειτουργήσουν σαν θετικοί οιωνοί στη καθημερινότητα σου και θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά. Απο την άλλη θα βρεις την ευκαιρία να τους δείξεις πόσο πολύ τους αγαπάς και τους έχεις ανάγκη να είναι δίπλα σου.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η μέρα θα λειτουργήσει θετικά για εσένα και θα σε κάνει να βρεις τους κατάλληλους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ασχοληθείς σε βάθος με όλα τα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Αυτό όμως ίσως να σε αγχώσει γενικά και να σε κουράσει με αποτέλεσμα να μην θέλεις να κάνεις τίποτα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα