ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 17/09 έως 18/09


 

                  Ζώδια​ Κριός

Επιτέλους ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη γοητεία σου, ενώ και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο θα σου δώσει την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις να φλερτάρεις απροκάλυπτα και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι. Και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση που θα διαθέτει όλα τα φόντα να πετύχει και να αποδειχτεί σταθερή και μακροχρόνια! Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου και να επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς ή να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, που θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα φουντώσει το πάθος! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 13, 20


     
                 Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δεν θα είναι και το πιο… ανέφελο που έχεις περάσει, αφού η Κυριακή φέρνει στην επιφάνεια μια ασάφεια και μια ανασφάλεια για το μέλλον, που μπορεί μεν να σχετίζονται περισσότερο με τα οικονομικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια σου, αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου, γιατί η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις είναι μέσα στο… πρόγραμμα! Αλλά και σ’ εσένα που είσαι μόνος/η, η Κυριακή υπόσχεται νέες γνωριμίες και φλερτ, αν αποφασίσεις να… εγκαταλείψεις τον καναπέ σου… 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 17, 19


   

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο οι προσωπικές σχέσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Αποζητάς την αποδοχή των κοντινών σου προσώπων, είτε είναι φίλοι είτε συγγενείς, και θα κάνεις τα πάντα για να την αποκτήσεις! Πρόσεξε όμως, γιατί έτσι μπορεί να παραμερίσεις, να βάλεις στην άκρη τις δικές σου ανάγκες. Όλα αυτά το Σάββατο, γιατί την Κυριακή δεν αποκλείεται να προκύψει ένα παραπλανητικό σκηνικό στα αισθηματικά σου. Ίσως οι προσδοκίες σου από το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει να είναι υπερβολικά υψηλές, γεγονός που με… μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε απογοητεύεις! Ίσως ακόμα να πέσεις και θύμα εξαπάτησης από κάποιο πρόσωπο που θα σου τάξει… λαγούς με πετραχήλια, γι’ αυτό… προσοχή!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 12, 16


      
                   Ζώδια​ Καρκίνος 

Ενδεχομένως να μην είναι και πολύ εύκολο το σαββατοκύριακο αυτό, καθώς εσύ θα έχεις να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και επαγγελματικές εκκρεμότητες που πιέζουν για τακτοποίηση! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αντιλαμβάνεσαι πως αυτό θα φέρει γκρίνιες κι εντάσεις μέσα στη σχέση σου, αφού το ταίρι σου θα ζητάει να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, και με το δίκιο του! Τα πράγματα βεβαίως είναι κάπως πιο αισιόδοξα για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς εσύ μπορεί να συνδυάσεις… δουλειά με διασκέδαση, αφού δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ, ακόμα και την ώρα που θα ασχολείσαι με κάτι… εντελώς πεζό! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 11, 20, 24


     


                    Ζώδια​ Λέων

Ένα διασκεδαστικό, αλλά και… αισθησιακό σαββατοκύριακο σε περιμένει... Νοιώθεις αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς μόνο με ό,τι σε ευχαριστεί, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, σίγουρα δεν θα… πλήξεις καθόλου αυτές τις μέρες. Ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, όπως και η θετική σου διάθεση, έτσι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να φλερτάρεις και να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Άσε που είναι πολύ πιθανό τώρα να ξεκινήσει για σένα μια καινούρια σχέση, που θα σε συνεπάρει!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 12, 22


       
                   Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, όπου μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα. Ωστόσο, ξεπερνάς τα προβλήματα και βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις, ενώ σε κάθε προσπάθεια έχεις σύμμαχο το ταίρι σου, που θα σου συμπαρασταθεί και θα σε βοηθήσει. Παράλληλα, οι αμοιβαίες… ερωτικές εξομολογήσεις μεταξύ σας θα σε κάνουν να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στην αγκαλιά του! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου. Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, που θα βασίζεται όχι μόνο στην αμοιβαία εκτίμηση, αλλά και στο δυνατό πάθος! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 15, 21, 27


       


                    Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το σαββατοκύριακο δεν σκοπεύεις να μείνεις λεπτό στο σπίτι! Η επικοινωνιακή σου διάθεση, αλλά και η αισιοδοξία που αισθάνεσαι, θα σε ωθήσει να… πάρεις τους δρόμους και να συναντήσεις φίλους και συγγενείς, να βγεις βόλτα στα μαγαζιά, να δεις κόσμο και να περάσεις καλά. Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, σε όλα αυτά θέλεις να έχεις μαζί σου και το ταίρι σου, που δεν σκοπεύει να σου χαλάσει κανένα χατίρι. Αν μάλιστα υπάρχει ήδη κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να κάνεις την κίνησή σου. Ωστόσο την Κυριακή, καλό θα είναι να μη δώσεις υποσχέσεις, που στην πορεία ίσως να μην μπορείς ή να μην θέλεις να κρατήσεις…

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 23, 26


        
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Είναι στο χέρι σου, να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο αισθησιακό και… παθιασμένο! Μπορεί το Σάββατο να φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που πιέζουν για επίλυση, όμως είναι δική σου επιλογή το αν θα τα αφήσεις να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και στον αισθηματικό τομέα. Αν λοιπόν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μην κρατήσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου και κυρίως κράτησέ το μακριά από τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί να αποφασίσεις να παρατήσεις τους… απλήρωτους λογαριασμούς στο συρτάρι και να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με φίλους! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 27, 29  


      


                  Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το διήμερο η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο ενώ και η επικοινωνιακή και παιχνιδιάρική διάθεσή σου σε κάνει… αξιολάτρευτο/η! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να σε χαρακτηρίζει και μια κυκλοθυμική διάθεση, καθώς η Κυριακή θα μπερδέψει τα πρόσωπα που σε περιβάλουν, όμως είναι στο χέρι σου να την ελέγξεις. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μπορείς να περάσεις ένα τέλειο κι αισθησιακό σαββατοκύριακο με το ταίρι σου, που θα σας μείνει αξέχαστο! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η! Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν από παντού...

Τυχεροί αριθμοί: 5, 15, 18, 22


      
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου κάποια γεγονότα που σε στενοχώρησαν στο παρελθόν και σου δημιούργησαν απωθημένα στη σχέση σου… Αν ανήκεις λοιπόν στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα πρέπει να βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και την καχυποψία, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τους καυγάδες και τις εντάσεις με το ταίρι σου… Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, σε μια ανάλογη φάση βρίσκεσαι και βλέπεις με καχυποψία όποιο άτομο σε πλησιάζει και σε φλερτάρει! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 16, 26


        


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Προτεραιότητα στους φίλους σου θα δώσεις αυτό το σαββατοκύριακο. Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, φρόντισε να μην παραμελήσεις το ταίρι σου για χάρη τους, γιατί αλλιώς δεν θα γλιτώσεις τις δικαιολογημένες γκρίνιες και τα παράπονα από την μεριά του! Άσε που μια έξοδος με φίλους μόνο, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου και… πειρασμούς, στους οποίους θα δυσκολευτείς να αντισταθείς… Εσύ όμως που είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν αφεθείς σε αυτούς τους… πειρασμούς που προαναφέραμε! Μπες δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ, όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τις προθέσεις σου στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 14, 21, 28


       
                 Ζώδια​ Ιχθείς 

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, εσένα θα σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και η καριέρα σου αυτό το διήμερο! Όμως, αν ασχοληθείς μόνο με αυτά, μην απορήσεις αν το ταίρι σου αρχίσει να σου γκρινιάζει και να σου παραπονιέται, θα έχει απόλυτο δίκιο! Κράτα λοιπόν μια ισορροπία και μην ξεχνάς πως… η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, χρειάζεσαι κι εσύ ξεκούραση αλλά και διασκέδαση! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου για φλερτ και νέες γνωριμίες ακόμα και στον επαγγελματικό σου χώρο… 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 12, 17


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα