ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου προκαλεί αρκετά θετική διάθεση και σε γεμίζει με ενέργεια για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σου.

ΤΑΥΡΟΣ:
Τα συναισθήματα σου σήμερα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και θα δείξεις έντονα την αγάπη σου στα άτομα που σε περιβάλουν και βρίσκονται συνέχεια δίπλα σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία για να ανακτήσεις ξανά την χαμένη σου αυτοπεποίθηση να πάρεις τα πάνω σου και να κάνεις πράγματα που θα σε ευχαριστούν και θα σε χαλαρώνουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Στο μυαλό σου η σκέψη σου βρίσκεται στο πορτοφόλι σου και θα ψάξεις να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδα σου.  Γενικά η ημέρα σου θα είναι θετική σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και είναι μια καλή ευκαιρία για να την εκμεταλλευτείς και να δώσεις βάση στα επαγγελματικά σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να τα βρεις με τον εαυτό σου και να βάλεις μια τάξη στα προσωπικά σου.  Αυτή σου η ανάγκη όμως θα σε οδηγήσει σε υπερβολές και θα σε κάνει απόλυτο/η με τους γύρω σου γεγονός που θα προκαλέσει δυσφορία στο περιβάλλον σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η μέρα σου σήμερα θα ξεκινήσει με αρκετή καχυποψία με άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου γιατί θα νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν η προσπαθούν να πάρουν κάτι από εσένα.  Φυσικά όλα αυτά θα είναι γεγονότα που φτιάχνει το μυαλό σου και δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. 
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με άτομα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και να δώσεις σημασία σε δικά τους θέματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η επιθυμία σου να πετύχεις στην δουλειά σου θα σε ρίξει με πάθος σε αυτήν και θα σου αποσπάσει την προσοχή από κάθε άλλη ασχολία σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου γεννά την ανάγκη να θέλεις να βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και γενικά με άτομα που αγαπάς η ακόμα και με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα βγάλει στη φόρα τα βαθύτερα συναισθήματα σου γεγονός που θα προκαλέσει εκρήξεις στο φιλικό, επαγγελματικό και οικογενειακό σου περιβάλλον γιατί τα άτομα που σε περιβάλλουν και βρίσκονται κοντά σου θα αισθάνονται περίεργα μαζί σου, γιατί δεν θα μπορέσουν να κατανοήσουν τα πραγματικά σου αισθήματα που νιώθεις για αυτούς. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Έχεις ανάγκη σήμερα να σε δεχτούν οι γύρω σου και να μιλήσεις μαζί τους με σκοπό να εκφράσεις όλα αυτά που αισθάνεσαι και να συμμαχήσουν στις δικές σου απόψεις και κρίσεις.  

ΙΧΘΕΙΣ:
Φτιάξε ένα πρόγραμμα στο μυαλό σου η ακόμα αν θες σημείωσε το κάπου και λύσε πρώτα τα ζητήματα που επείγουν και μετά όλα τα άλλα.  Αυτό θα σε βοηθήσει να μείνεις εντός σημαντικών πλαισίων και κανένας αρνητικός παράγοντας να μην σου αποσπάσει την προσοχή.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα