ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε προκαλέσει να ασχοληθείς με θέματα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σου αλλά και τον τομέα της δουλειάς σου και γενικά ότι εκκρεμότητες θα προκύψουν μέσα στην διάρκεια της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε προκαλέσει σήμερα να ασχοληθείς με θέματα που θα αφορούν το σπίτι σου και γενικά τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα προβλήματα τους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις πρόσωπα που αγαπάς και να τους προσφέρεις την βοήθεια σου σε ζητήματα που τους αφορούν. Το μεσημέρι θα σε κάνει να ρίξεις όλο το βάρος σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου και γενικά τους συγγενείς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου προκαλεί την ανάγκη να θέσεις κάποιες απόψεις που έχεις και αφορούν τα επαγγελματικά σου, στους ανώτερους σου, με αποτέλεσμα να βρεις θετική αποδοχή από αυτούς και μάλιστα θα παρουσιαστεί και μια ευκαιρία που θα σχετίζεται με την δουλειά σου και καλό θα είναι να την δεχτείς. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει θετικά σε θέματα που θα αφορούν τα οικονομικά σου και θα νιώσεις την ανάγκη πως πρέπει να ξεκινήσεις να μαζεύεις χρήματα γιατί το τελευταίο καιρό βγήκες εκτός οικονομικού προυπολογισμού. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου ξανά και να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνάμεις τις δικές σου.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα βγάλει στην φόρα την ενεργητικότητα που θα νιώθεις σήμερα να ασχοληθείς με ότι αφορά τους γύρω σου, να συμμετέχεις σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις το ταπεραμέντο σου και γενικά να πάρεις μέρος και σε μια ομαδική εργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία για να βγουν στην φόρα οι φόβοι και οι αδυναμίες που έχεις να αντιμετωπίσεις επαγγελματικά και εργασιακά σου θέματα και να ασχοληθείς σε βάθος μαζί τους καθώς η αντοχή σου θα σε εγκαταλείψει. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία για να φορτώσεις τις μπαταρίες σου και να ασχοληθείς με θέματα που σε απασχολούν σήμερα καθώς η διάθεση σου θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει από το πρωί να μην έχεις και τόση όρεξη να ασχοληθείς με θέματα που σε απασχολούν και σε αφορούν και θα σου προκαλέσει την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η μακριά από όλους.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Οι απαιτήσεις που θα έχει η ημέρα θα είναι αρκετές και αυτό θα σε κάνει να καταναλώσεις αρκετή ενέργεια για να τις αντιμετωπίσεις σε βάθος. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε γεμίσει με ανασφάλεια καθώς τα προβλήματα που θα έχει η ημέρα και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις σε συνδυασμό με ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και τα οικονομικά σου, θα σου προκαλέσουν πίεση και αδυναμία να ασχοληθείς σε βάθος μαζί τους. 
 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα