ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Τα επαγγελματικά σου θέματα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο σήμερα καθώς επίσης και τα προσωπικά σου που θα δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην επίλυση τους.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα φτιάξεις ένα ημερήσιο πλάνο με σκοπό να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου η ακόμα και με άτομα που βρίσκονται κοντά σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σίγουρα θα είναι αρκετά, μην αφήσεις κανένα να σου χαλάσει τα σχέδια σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα βρεις τον χρόνο και τον τρόπο να ασχοληθείς με τα άτομα που αγαπάς θα έρθεις πιο κοντά τους και θα τους δείξεις την αγάπη σου.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή αστρολογική όψη  θα σε κάνει σήμερα αρκετά κοινωνικό/η και θα σε φέρει κοντά σε άτομα που αγαπάς και όχι μόνο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Οι όψεις της ημέρας θα σου δώσουν μια χείρα βοηθείας και αυτό θα σε ανεβάσει αρκετά και θα σε βοηθήσει να δεις την πραγματικότητα κατάματα. 
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν εσένα προσωπικά, όχι τους άλλους, κάπου άφησες τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες σε αναμονή και είναι μια καλή ευκαιρία για να δώσεις σημασία σε αυτές. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται φανταστικά σενάρια που θα φτιάχνεις με το μυαλό σου θα αφορά τους γύρω σου θα νιώθεις ότι κάτι συμβαίνει ακόμα και με το ίδιο σου το περιβάλλον. Με τα άτομα που αγαπάς. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη θα σε κάνει να βγάλεις στη φόρα όλα αυτά που σκέφτεσαι για τους γύρω σου θα έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα δεν θα θέλεις ούτε στιγμή να μείνεις μόνος/η και θα βρίσκεσαι συνέχεια με κόσμο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Πάλι κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους αυτό που έχει σημασία για εσένα σήμερα είναι να πετύχεις αυτά που θέλεις. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να φτάσεις ένα βήμα πριν τις προσωπικές σου επιθυμίες. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Θα αφιερώσεις σήμερα τον χρόνο σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα σε άτομα που έχεις ανάγκη να τα δεις και να  τους μιλήσεις, η παρουσία τους θα σου κάνει καλό.

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα θα αισθάνεσαι κάπως με τον εαυτό σου αλλά και με τα άτομα που είναι κοντά σου, δεν θα ξέρεις τι ευθύνεται σε αυτό. Η ημέρα θα σε βάλει σε ένα βαθύ σκεπτικό τι είναι αυτό που σε ενοχλεί πιο πολύ και επηρεάζει την διάθεση σου.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα