ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε ενεργοποιήσει αρκετά για να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις που ακόμα έχεις. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει από το πρωί να αισθάνεσαι μια ανακούφιση γενικά που θα ανεβάσει την διάθεση σου στα ύψη και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα λειτουργήσει θετικά για εσένα και θα ανεβάσει την ψυχολογική σου διάθεση, είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με ότι σε απασχολεί, να αφήσεις στην άκρη υποθέσεις και καταστάσεις που σε ενοχλούν και σε πιέζουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η όψη της ημέρας θα σε κάνει αρκετά κοινωνικό/η δεν θα θέλεις ούτε στιγμή να μείνεις στο σπίτι σου και θα βγεις έξω με σκοπό να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, γείτονες σου η ακόμα και άτομα που έχει καιρό να τα δεις.
 

 

ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει κοντά σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και θα ασχοληθείς σήμερα σωστά μαζί τους, αλλά θα βρεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου να κάνεις αυτά που ευχαριστούν εσένα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα θα κάνεις αυτά που ευχαριστούν εσένα και ανεβάζουν την διάθεση σου και θα παραγκωνίσεις για λίγο γεγονότα που σε αγχώνουν και σε πιέζουν. 
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η όψη της ημέρας σε βοηθά σιγά σιγά να τα βρεις ξανά με τον εαυτό σου να πάρεις τα πάνω σου και να κερδίσεις ξανά την ρεβάνς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η ημέρα σου θα είναι γεμάτη σήμερα και μην αφήσεις ούτε λεπτό να πάει χαμένο. Επίσης το μεσημέρι θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις, κατά πόσο κάποια άτομα που είναι κοντά σου σε αγαπούν πραγματικά η όχι. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να ξαναβρείς τον χαμένο σου εαυτό και τα προσωπικά σου πάθη θα βγουν στην φόρα με αποτέλεσμα να βρεθείς κοντά στα άτομα που αγαπάς και να τα αγκαλιάσεις με αγάπη, έχεις ανάγκη να τους δείξεις πόσο πολύ τα χρειάζεσαι στη ζωή σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει επίσης να ασχοληθείς με ένα σεμινάριο που θα αφορά πανεπιστημιακές σου σπουδές η ακόμα θα σε βοηθήσει στο τομέα της εργασίας σου. Από την άλλη το μεσημέρι θα νιώσεις πως πατάς γερά στην γη και αυτό γιατί η μέρα θα σε φέρει κοντά στην πραγματικότητα και στα προβλήματα σου. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να ασχοληθείς με άτομα που βρίσκονται κοντά σου, με τα προβλήματα τους αλλά και θα τα βοηθήσεις σε θέματα που τα απασχολούν αν χρειαστεί. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε οδηγήσει σε προσωπική απομόνωση θα θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος, η να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις και καλά θα κάνεις. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα