ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι θετική μαζί σου και θα λειτουργήσει καταλυτικά στις πράξεις που θα κάνεις με αποτέλεσμα να βάλεις σε μια τάξη τις δουλειές σου που ακόμα σε απασχολούν αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου και σίγουρα θα τα καταφέρεις αν πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει αρκετά στις αλλαγές που έχεις σκοπό να κάνεις και σίγουρα αυτό θα σε κάνει να ανακτήσεις και πάλι τις δυνάμεις σου και να ξαναβρείς την φόρμα σου. Δεν θα έχεις και τόσο ανάγκη για διασκέδαση σήμερα καθώς θα σε απορροφήσει ότι αφορά το σπίτι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας προκαλεί να μην θέλεις να μείνεις ούτε στιγμή μέσα στο σπίτι σου, θα βγεις, θα συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, φίλους σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις με την συμπεριφορά σου. 
 

 

ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου θα καταλάβεις πως θα πρέπει να ασχοληθείς σε βάθος με τα θέματα που σε απασχολούν και σίγουρα θα τα καταφέρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια όλη την γοητεία σου και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους γύρω σου. Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκεται η θέληση σου να τα καταφέρεις όλα σήμερα ότι έχεις στο μυαλό σου και οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να λάμψεις στο περιβάλλον σου και όχι μόνο, ακόμα και όρεξη να μην έχεις σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα λειτουργήσει υπέρ σου και θα σε κάνει να κερδίσεις όλα τα άτομα που θα βρίσκονται σήμερα δίπλα σου και θα σε περιβάλλουν. Η πειθώ σου θα είναι τόσο δυνατή που θα τους κάνεις όλους να συμμαχήσουν μαζί σου.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα δεν θα αφήσεις ούτε στιγμή να πάει χαμένη και θα απομακρύνεις από κοντά σου εξωτερικούς παράγοντες που ενδέχεται να σου αποσπάσουν την προσοχή σου. Και καλά θα κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε ευνοεί αρκετά σε θέματα γοητείας και σίγουρα αυτό θα σε κάνει να κερδίσεις τις εντυπώσεις, και τον θαυμασμό των άλλων. Μην το αφήσεις όλο αυτό να πάει χαμένο, άφησε την λάμψη σου να καλύψει τους άλλους και γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει πολύ κοντά στους στόχους σου και θα βρεις τον τρόπο να ασχοληθείς με ότι αφορά οικονομικά σου ζητήματα, απλήρωτους λογαριασμούς θέματα της δουλειάς σου, ίσως μια πρόταση που θα σου γίνει και θα αφορά το επαγγελματικό σου μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε γεμίσει με ενέργεια και πίστη στον εαυτό σου, πολύ θετικό αυτό, γιατί σίγουρα θα κάνεις τους γύρω σου να σε προσέξουν και μάλιστα να σε βοηθήσουν σε ότι σε απασχολεί, ζήτα την βοήθεια τους.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα