ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ημέρα θα βγάλει στην επιφάνεια υποχρεώσεις που δεν επιτρέπουν άλλη αναβολή. Μην τις αγνοήσεις και ασχολήσου σε βάθος μαζί τους για να τις ολοκληρώσεις και να βρεις τον χρόνο να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα στο μυαλό σου θα επικρατούν γεγονότα και καταστάσεις που έχεις περάσει και σε άγχωσαν η ακόμα και σου δημιούργησαν δυσφορία και αγανάκτηση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με θέματα που θα αφορούν το σπιτικό σου αλλά και άτομα της οικογένειας σου και θα παραγκωνίσεις προσωπικά σου ζητήματα η ακόμα και επιθυμίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να σκέφτεσαι σωστά και λογικά σε αυτά τα οποία θα κάνεις και σίγουρα αυτή σου η στάση θα τραβήξει κοντά σου πολλά άτομα που θα επιθυμούν την παρέα σου. 
 

 

ΛΕΩΝ:
Θα ασχοληθείς σήμερα με υποχρεώσεις που άφησες άλυτες και σίγουρα θα βρεις και τον τρόπο να κερδίσεις χρήματα και να γεμίσεις ξανά το προσωπικό σου ταμείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα είναι πολύ φιλικη μαζί σου γιατί θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που θα είναι θετικοί οιωνοί στα επαγγελματικά σου σχέδια, η ακόμα και σε προσωπικά σου ζητήματα και δε θα πρέπει να μην κάνεις κανένα λάθος. 
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα είναι θετικη μαζί σου καθώς θα σε κάνει να επιστρέψεις στην πραγματικότητα και να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Επίσης θα πρέπει να αφήσεις άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν να σε πλησιάσουν και να σε βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα είναι πολύ φιλικη μαζί σου γιατί θα σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που θα είναι θετικοί οιωνοί στα επαγγελματικά σου σχέδια, η ακόμα και σε προσωπικά σου ζητήματα και δε θα πρέπει να μην κάνεις κανένα λάθος. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στα σχέδια σου και σίγουρα θα σε βοηθήσει να τα προβάλεις και στους άλλους με αποτέλεσμα να κερδίσεις την συμπάθεια τους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σου θα λειτουργήσει θετικά για εσένα αν αποφασίσεις να ολοκληρώσεις μια εργασία σου η να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο που έχει να κάνει με την δουλειά σου, η ακόμα και για να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να τα ξαναβρείς με τον εαυτό σου και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου ξανά, να δώσεις βάση στο μέσα σου, τι είναι αυτό που τελικά σε κάνει να νιώθεις ολοκληρωμένος/η. Αυτό θα είναι θετικό από την μια αλλά πρόσεξε να μην σε παρασύρει και να σε κάνει να προβάλεις το εγώ σου στον υπερθετικό βαθμό.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να βάλεις σε πρώτο πλάνο την λογική σου, θα παραγκωνίσεις την υπερβολή που σε διακατέχει το τελευταίο διάστημα και θα δεχτείς και κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν και θα αφορούν την δουλειά σου.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα