ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά, να νιώσεις ότι οι οικείοι σου δεν σου δίνουν την προσοχή που χρειάζεσαι, να απογοητεύεσαι με την οικογένεια. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου ρίξει προσωρινά την διάθεση, μπορεί να νιώσεις απογοητευμένος από συμπεριφορές κοντινών σου ανθρώπων και αυτό σου προκαλεί μελαγχολία. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου ότι σε στενοχωρεί και να περάσεις καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε ωθεί σε μελαγχολική και θλιμμένη διάθεση, καθώς νιώθεις ότι δεν σε ικανοποιεί τίποτα από αυτά που ζεις και νιώθεις ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα σου είναι εμφανής και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου βγάζει μία μελαγχολία, καθώς μπορεί να θεωρείς ότι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δεν σου δίνουν την πρέπουσα σημασία. Μην χαλάς την διάθεσή σου, πίστεψε στον εαυτό σου.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας επηρεάζει περισσότερο την διάθεσή σου, θεωρείς ότι δεν μπορεί κανείς να σε καταλάβει και χάνεσαι στις σκέψεις σου και σε έναν δικό σου κόσμο που δεν βοηθάει στην επαφή με τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας όμως μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να σκεφτείς ότι κάποιοι από το φιλικό σου περιβάλλον δεν σε αποδέχονται, δεν σε εκτιμούν και αυτό θα ρίξει την ψυχολογία σου και θα νιώθεις μελαγχολικά. Μην αφήνεις αρνητικές σκέψεις να σε επηρεάσουν, προσπάθησε να περάσεις όμορφα την μέρα σου!!
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας βαραίνει την διάθεσή σου αφού μπαίνεις στην διαδικασία να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και για τις δυνατότητές σου, θεωρώντας ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι σου έχουν χρεώσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν και σε μια σχέση που σε έχει πληγώσει και θα την συγκρίνεις με το ταίρι σου. Απόφυγε να το αναφέρεις στο ταίρι σου αυτό.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας εντείνει τον εκνευρισμό αλλά και την εσωστρέφεια και είναι πιθανό να κλειστείς στον εαυτό σου και να μην θέλεις να βρεθείς με κανέναν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε βάζει σε διαδικασία προσωπικής αμφισβήτησης και είναι πιθανό να σκέφτεσαι ότι δεν ενδιαφέρονται οι γύρω σου για εσένα. Μην αφήνεις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν την μέρα!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε βάζει σε μία διαδικασία εσωτερικότητας αλλά και έντονης θλίψης, καθώς μπορεί να πιστεύεις ότι δεν θα ανταποκριθείς σε αυτά που σου έχουν ζητηθεί. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας βαραίνει το κλίμα, μπαίνεις στην διαδικασία να θεωρείς ότι δεν αξίζεις την προσοχή των γύρω σου ή του συντρόφου και αυτό σε μελαγχολεί. Βρες το κέφι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα εντυπωσιάσεις.
 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα