ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 10/09 έως 11/09


 

                 Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, ενδεχομένως να μην είναι και το πιο… ερωτικό της ζωής σου. Οι όψεις του Σαββατοκύριακου θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί, ενώ και ορισμένα έκτακτα γεγονότα θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου, προκειμένου να βάλεις μια τάξη. Όλα αυτά μαζί θα σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 18, 23  


   
              Ζώδια​ Ταύρος

Μάλλον ανήκεις στα τυχερά ζώδια αυτού του σαββατοκύριακου. Ειδικά το Σάββατο, αν υπάρχει ήδη μια σχέση στη ζωή σου θα μπορέσεις να απολαύσεις μια ρομαντική, αλλά κι αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σου που θα σας μείνει αξέχαστη, αφού το φλογερό πάθος θα κυριαρχεί…Όσο για σένα που είσαι ακόμα ελεύθερος/η, εσύ ξέρεις, το νοιώθεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου με θαυμασμό! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 14, 16, 28


  

             Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Μπορεί να προκαλέσει μια ασυνεννοησία, έναν εκνευρισμό, μια συναισθηματική σύγχυση και γενικότερα διαφωνίες με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Όσο για σένα που είσαι ένα… ελεύθερο κι ωραίο Διδυμάκι, καλό θα είναι αυτό το σαββατοκύριακο να προσέχεις με τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 16, 19


         
             Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό κι αισθησιακό για σένα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρύβει και κάποιες παγίδες ιδιαίτερα το Σάββατο! Έτσι, από τη μια ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και αν ανήκεις στους δεσμευμένους μπορείς να περάσεις φλογερές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, από την άλλη όμως μπορεί να επικρατεί και μια ασυνεννοησία μεταξύ σας, που θα φέρει παρεξηγήσεις, αν δεν προσέξεις. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, με την ενισχυμένη γοητεία σου θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ τα φλερτ θα σε ξεσηκώσουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 16, 18, 21


     

 

                Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα φέρει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα. Αυτό θα σου προκαλέσει μια ανασφάλεια, που εύκολα θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου. Έτσι, μπορεί να εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, αλλά και μια πιεστική συμπεριφορά που θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του, αν… το παρατραβήξεις. Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από μια νέα γνωριμία και φυσικά, μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να φανεί. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 20, 29


      
              Ζώδια​ Παρθένος

Λίγη προσοχή χρειάζεται ο αισθηματικός σου τομέας αυτό το σαββατοκύριακο. Το Σάββατο μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική σύγχυση και μια αναστάτωση, που θα φέρει εκνευρισμό. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου και βεβαίως να μην αφήσεις τις παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν ρωγμές στον δεσμό σου. Αντίστοιχα, εσύ που είσαι ακόμα… ελεύθερος/η και ωραίος/α, με τη γοητεία που σου χαρίζει η Κυριακή θα ακτινοβολείς και θα έλκεις τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες σαν μαγνήτης. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 24, 27


   


               Ζώδια​ Ζυγός 

Μάλλον σε περιμένει ένα διήμερο… εσωστρέφειας. Η επικοινωνία δεν είναι το φόρτε σου, ενώ μπορεί να σε χαρακτηρίζει και μια καχυποψία απέναντι σε όλα και σε όλους. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και το ταίρι σου, αφού ξαφνικά θα το βλέπεις με… μισό μάτι, λόγω της ανασφάλειας που θα σε χαρακτηρίζει… Το ίδιο θα πρέπει να θυμάσαι κι εσύ που είσαι αδέσμευτος. Μπορεί να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες, άλλωστε και η Κυριακή ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, αλλά και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 13, 22


      

             Ζώδια​ Σκορπιός 

Μπορεί η Κυριακή να προσπαθεί να στρέψει την προσοχή σου στο φιλικό σου περιβάλλον, όμως το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, που τελικά μάλλον κακό θα κάνει στις φιλικές σου σχέσεις! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν, είναι να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις το διήμερο μαζί του. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο ίσως να νοιώσεις μια ανεξήγητη έλξη για ένα πρόσωπο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 12, 23  


      


               Ζώδια​ Τοξότης

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, εσένα θα σε απασχολήσουν κυρίως τα επαγγελματικά σου και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να μην σου μένει αρκετός χρόνος για να ασχοληθείς με τον αισθηματικό σου τομέα. Παράλληλα, το Σάββατο σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να νοιώθεις επιτακτική την ανάγκη να φλερτάρεις, για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου εν μέσω των πολλών υποχρεώσεων που θα έχεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 12, 17, 22


      
              Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το πώς θα το περάσεις... Το Σάββατο ενισχύει την κοινωνικότητά σου και η Κυριακή ενισχύει τον ερωτισμό σου, ενώ σε κάνει πιο συναισθηματικό/ή. Όλα αυτά μπορείς να τα εκμεταλλευτείς για να περάσεις ένα καυτό διήμερο με το ταίρι σου, αναζωπυρώνοντας το πάθος μεταξύ σας, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ή να βγεις με φίλους, να φλερτάρεις και να… ερωτευτείς, αν ανήκεις στους αδέσμευτους! Από την άλλη, το Σάββατο βάζει εμπόδια στην επικοινωνία με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπορεί να δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, που θα θέλεις να τον ξεσπάσεις σε κάθε ευκαιρία.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 15, 23


       


               Ζώδια​ Υδροχόος

Είναι γεγονός, πως η Κυριακή, σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναταραχή, σε μπερδεύει και σε φέρνει σε μια κατάσταση να μην ξέρεις τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς και το Σάββατο, βάζει κι αυτό το λιθαράκι του στο κλίμα ασυνεννοησίας που επικρατεί… Δύσκολο λοιπόν το διήμερο, όχι τόσο για σένα, όσο για το ταίρι σου, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κυκλοθυμία σου και τα… νεύρα σου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί αυτό το διήμερο να περιστοιχίζεσαι από… θαυμαστές, αφού η γοητεία σου έτσι κι αλλιώς δεν κρύβεται. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 13, 19


     
                Ζώδια​ Ιχθείς 

Το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι στη ζωή σου αυτό το σαββατοκύριακο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση που θα αισθάνεσαι βρίσκοντας τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, αφού στην… κρεββατοκάμαρα θα περάσετε πολύ καλύτερα, απ’ ότι αν αναλωθείτε σε ατέρμονες συζητήσεις και διαφωνίες, που δεν θα οδηγήσουν πουθενά…Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο καλό θα είναι να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 18, 21  


   

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα