ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  05/09 έως 09/09


 

              Ζώδια​ Κριός

Ενισχύεται η ανάγκη σας για δράση ίσως και επιβολή, μεθοδικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις υποθέσεις της καθημερινότητας σας, κυρίως τις επαγγελματικές. Θα σκεφτείτε και θα αξιολογήσετε τα δεδομένα από μια διαφορετική οπτική γωνία, ορθολογισμός θα διακρίνει τις αποφάσεις σας. Βάζετε στόχο να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά, θα διαγράψετε απογοητευτικές σχέσεις, ουσιαστικά θα χειριστείτε τις καταστάσεις με έντονο δυναμισμό και με ακμαία αυτοπεποίθηση. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 24, 27


      

            Ζώδια​ Ταύρος

Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να βγείτε από ανασφάλειες, δυναμισμός θα διακρίνει τις πράξεις σας, η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσει σε ουσιαστικές προτάσεις ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα. Η εβδομάδα θα έχει άμεση επίδραση στον συναισθηματικό σας κόσμο. Προσοχή σε τάσεις κτητικότητας ίσως να σας οδηγήσουν σε εγωκεντρική συμπεριφορά, αποφύγετε τις έμμονες σκέψεις και ενέργειες. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 10, 13, 29


   

              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στις προσωπικές σας ικανότητες. Συνειδητά θα αποφύγετε τις πεσιμιστικές σκέψεις, σε κάποιες περιπτώσεις η στάση σας ίσως να γίνει ανταγωνιστική. Ελεύθερα θα εκφράσετε τις απόψεις σας, σε επαγγελματικά ζητήματα θα διατυπώσετε τις ιδέες σας κάποιες απ αυτές δεν αποκλείεται να είναι καινοτόμες. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 15, 17, 23


       

            Ζώδια​ Καρκίνος 

Πρακτικότητα θα διακρίνει τις ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να πάρετε δυναμικές αποφάσεις, περνάτε σε διεκδικήσεις, τερματίζετε τις αρνητικές καταστάσεις. Επιθυμία σας θα είναι να ξενοιάσετε και να απεγκλωβιστείτε από υποθέσεις που σας αγχώνουν, κοινωνικοποιηθείτε, χαλαρώστε, βγάλτε στην επιφάνεια την ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας. Ειρηνική θα είναι η στάση σας, συμπαράσταση θα προσφέρετε στα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 16, 23


    

             Ζώδια​ Λέων

Θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε δυναμικά επαγγελματικά βήματα, δε θα αφήσετε τις νέες ευκαιρίες να σας φύγουν μέσα από τα χέρια. Ειλικρινείς και αποκαλυπτικές συζητήσεις θα γίνουν, λύνονται απορίες, θα δοθούν εξηγήσεις που θα σας βγάλουν από λανθασμένες θεωρίες ή εντυπώσεις. Σταθερότητα και ειλικρίνεια θα έχουν τόσο τα λόγια σας, όσο και οι πράξεις σας, με τον τρόπο που θα μιλήσετε και θα κινηθείτε θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 15, 19, 28


     

           Ζώδια​ Παρθένος

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και στο πως μπορείτε να εξελιχτείτε. Οι πράξεις και οι επιλογές σας θα είναι ώριμες και συνειδητές, θα στοχεύουν στη σταθερότητα, επαγγελματική και οικονομική. Η εβδομάδα θα σας εμψυχώσει, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες από εσωτερικές αναστολές. Θα σκεφτείτε με συναισθηματική ευαισθησία είναι πολύ πιθανό να μετανιώσετε για ενέργειες ή αποφάσεις που στην προηγούμενη περίοδο πάρθηκαν υπό συνθήκες εκνευρισμού και αντίδρασης. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 18, 20, 26


      

            Ζώδια​ Ζυγός 

Θα αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας, παίρνετε απόφαση να διεκδικήσετε, αναλαμβάνετε και διεκπεραιώνετε. Δεν θα αγνοήσετε τις επαγγελματικές προτάσεις, θετικοί θα είστε στις καινούργιες συνεργασίες. Η στάση σας θα είναι άμεση, θα σας διακρίνει δυναμισμός, ίσως να παρασυρθείτε και από κάποιες ανταγωνιστικές προκλήσεις. Τόσο στον οικονομικό σας τομέα όσο και στον αισθηματικό τα βήματα σας θα είναι σταθερά, θα στοχεύουν στην ασφάλεια και στη εξασφάλιση. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 15, 21


       

           Ζώδια​ Σκορπιός 

Δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας, ορθολογισμός και αποτελεσματικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε επαγγελματικά θέματα οι βλέψεις σας ενδεχομένως να γίνουν κάπως πιο σοβαρές ίσως και επεκτατικές, βάζετε στόχο να προχωρήσετε μπροστά, να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και να εφαρμόσετε καινούργιες μεθόδους. Η θετική σας σκέψη θα σας ωθήσει σε δημιουργικές πράξεις και επιλογές, σκοπός σας θα είναι η εφαρμογή και η προώθηση. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 18


   

            Ζώδια​ Τοξότης

Συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας επαγγελματικούς και οικονομικούς. Επιθυμία σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε, να διεκδικήσετε και να υπερισχύσετε. Προσοχή μην φορτώσετε το εργασιακό σας πρόγραμμα, καλό θα είναι κάποιες υποθέσεις να μην σας εξαντλήσουν σωματικά και πνευματικά. Η διάθεση σας θα είναι αισιόδοξη και ανέμελη, θα θελήσετε να επικοινωνήσετε, να συζητήσετε και να συνευρεθείτε, σε κοινωνικό επίπεδο διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 16, 24  


  

             Ζώδια​ Αιγόκερως 

Ορθολογική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε και να ελέγξετε, σκεπτόμενος θα είναι ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε σχετικά με ζητήματα οικονομικών υποθέσεων. Στον αισθηματικό τομέα εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε το φλερτ και την περιπέτεια, είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, ξεκαθαρίστε τις βλέψεις σας. Αποκτάτε αισιοδοξία και διάθεση για δυναμικούς χειρισμούς. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τόσο τον εσωτερικό σας κόσμο όσο και τις αντιδράσεις σας, προσοχή στις καταστάσεις που σας δυσανασχετούν.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 23, 26


     

             Ζώδια​ Υδροχόος

Ερευνητική θα είναι η στάση σας, τις πληροφορίες που θα πάρετε θα τις επεξεργαστείτε με σοβαρότητα και ευστροφία. Σε οικονομικά ρίσκα θα αποφύγετε τις υπερβολές, θα είστε σε θέση να κινηθείτε με σύνεση, συνειδητά θα αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις. Θα βρείτε τον τρόπο να λύσετε ζητήματα που σας αγχώνουν ή σας στρεσάρουν ψυχολογικά. Σε θέματα πίεσης η στάση σας θα είναι κάπως επαναστατική, ίσως να υπάρξουν και αμφισβητήσεις, θα εναντιωθείτε σε δεδομένα και καθιερωμένες συνήθειες. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 13, 22  


  

              Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα σας θα έχει ουσιαστικά ανοίγματα που αν τα αξιοποιήσετε θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε αυτόβουλα, οργανώνετε τις ενέργειες σας, σε επαγγελματικά θέματα τακτοποιείτε εκκρεμότητες και ανοιχτά ζητήματα. Στον αισθηματικό σας τομέα, με ουσιαστικές πράξεις θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα αναζητήσετε σιγουριά και γερές βάσεις στήριξης. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 11, 17


         

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα