ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 03/09 έως 04/09


 

                  Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες… Η αλήθεια είναι πως το Σάββατο σου κλέβει λίγη από την ενθουσιώδη και παρορμητική φύση σου και προσθέτει μια δόση καχυποψίας κι ανασφάλειας στα αισθηματικά σου, ίσως και μια υπερβολική ευαισθησία, που δε σου ταιριάζει. Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση πρόσεξε, γιατί μπορεί να βλέπεις με καχυποψία κάθε νέα γνωριμία, βάζοντας έτσι τον εαυτό σου στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής! Αν δεν αφήσεις τα παιχνίδια του μυαλού σου να κυριαρχήσουν αυτό το διήμερο, είναι σίγουρο πως θα περάσεις υπέροχα!!!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 12, 19, 28  


 

                Ζώδια​ Ταύρος

Οι όψεις σαββατοκύριακου ενισχύουν το συναίσθημά σου και ανεβάζουν τον ερωτισμό, αλλά και τη γοητεία σου στα ύψη, παρόλο που το Σαββατοκύριακο σου δημιουργεί άγχος για τα θέματα της καθημερινότητας που καθυστερούν ή δεν πάνε όπως υπολόγιζες! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό το διήμερο η επικοινωνία με το ταίρι σου αποκαθίσταται και λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος, ενώ και το κρεββάτι σας παίρνει… φωτιά! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το σαββατοκύριακο αποφασίζεις να το ρίξεις λίγο έξω! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 15, 24


     

               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Οι όψεις του Σαββατοκύριακου καθόλου δε σε αγγίζουν, οπότε μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, επικοινωνιακό, αισθησιακό, κοινωνικό, διασκεδαστικό και… όπως αλλιώς το θες, διήμερο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σου ανανεώνεται και με το ταίρι σου θα απολαύσετε τόσο τη συντροφιά των κοινών φίλων, όσο και τις ιδιωτικές στιγμές σας, που θα είναι γεμάτες πάθος και θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα της αγάπης μεταξύ σας! Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ποιος τη χάρη σου! Άλλωστε το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα κι εσύ δε θα προλάβεις να βαρεθείς ούτε στιγμή, οι πολυάριθμοι φίλοι σου δε θα σε αφήσουν σε ησυχία και σαν να μην έφτανε αυτό, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πέφτουν βροχή. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 15, 17


  
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Καλό θα είναι να προσέξεις αυτό το σαββατοκύριακο, ώστε να μην αφεθείς στα επικίνδυνα παιχνίδια της φαντασίας σου και να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. 
Απόφυγε τις άτοπες σκηνές ζηλοτυπίας και προσπάθησε να εκτονώσεις την έντονη ευαισθησία σου στο… κρεββάτι, γιατί εκεί μπορείς να κάνεις θαύματα! Αλλά και από σένα που είσαι αδέσμευτος/η θέλω προσοχή, γιατί θα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η και μπορεί πολύ εύκολα να εμπιστευτείς τον καθένα, που θα σου πουλήσει… παραμύθι! Κι αυτό θα φέρει σύντομα την απογοήτευση, όταν θα αποδειχθεί… άνθρακας ο θησαυρός. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 13, 18


       


                  Ζώδια​ Λέων

Η γοητεία και η ακτινοβολία σου δεν κρύβονται αυτές τις μέρες, μην αφήσεις το διήμερο να πάει χαμένο, τώρα μπορεί να συναντήσεις το ένα και μοναδικό άτομο, που θα σε συντροφεύει σταθερά για πολύ καιρό ακόμα! Πρόσεξε όμως, μη βιαστείς να εμπιστευτείς και να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία, ιδιαίτερα το Σάββατο, γιατί μπορεί να σε απογοητεύει. Ακόμη όμως κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σου, να συναντήσετε φίλους, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή ακόμα και να κάνετε μια μικρή απόδραση αν έχετε τη δυνατότητα! Ότι και να κάνετε, να ξέρετε πως θα ανανεώσετε το δεσμό σας και θα αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ σας!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 18, 23, 29


      
                Ζώδια​ Παρθένος

Το σαββατοκύριακο προβλέπεται καθοριστικό για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.... Είναι η αρχή του τέλους για κάθε ανασφάλεια και φοβία σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε, το μεσημέρι της Κυριακής ανεβάζει και τη libido σου στα ύψη και σε κάνει… ακαταμάχητο/η, τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς με την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που εκπέμπεις! Η Κυριακή, φωτίζει την ανάλαφρη πλευρά σου, θέλεις να έρθεις σε επαφή με φίλους, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου, κι αυτό τελικά θα κάνεις, είτε έχεις σχέση είτε όχι! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 15, 23  


     


                   Ζώδια​ Ζυγός 

Μπλέξιμο προβλέπεται στα αισθηματικά σου το σαββατοκύριακο, αφού η φαντασία σου έρχεται να κηρύξει πόλεμο στη λογική σου! Οι όψεις του Σαββατοκύριακου ενισχύουν την ευαισθησία σου, ενώ σε ωθούν να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις σχέση, θα βλέπεις κάθε νέα γνωριμία ή κάθε άτομο που σε πλησιάζει με… μισό μάτι και θα αναρωτιέσαι τι θέλει να κερδίσει από σένα! Ευτυχώς που η Κυριακή σε συμμαζεύει λίγο, ενώ σε κάνει πιο διπλωματικό και ευέλικτο! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 17, 20, 22  


   
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Μπορεί να νοιώθεις μια νευρικότητα, μια απογοήτευση από την αισθηματική σου ζωή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ή μια καταπίεση από το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει, είναι τα παιχνίδια που του μυαλού, που ώρες-ώρες κάνει σενάρια εκεί που δεν υπάρχουν! Άλλωστε, ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός και η συμβουλή των άστρων είναι να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μια εκδρομούλα, έστω και κοντινή, για να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά από αρνητικές επιρροές τρίτων! Αν δεν υπάρχει ταίρι, μη σκας! Αυτό το σαββατοκύριακο είναι μοναδική ευκαιρία να βρεις ένα, που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 11, 17, 19


   


                Ζώδια​ Τοξότης

Οι όψεις του Σαββατοκύριακου σε αφήνουν σχεδόν ανεπηρέαστο... Έτσι, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την Κυριακή, για να γοητεύσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρό σου! Η γοητεία σου είναι επικίνδυνα ανεβασμένη αυτό το σαββατοκύριακο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μη μείνεις λεπτό κλεισμένος σπίτι, εκεί έξω σε περιμένουν στρατιές θαυμαστών, δεν έχεις παρά να… διαλέξεις και να πάρεις! Αλλά και για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, τα πράγματα είναι εξίσου ευχάριστα! Το Σαββατοκύριακο έρχεται να εξαφανίσει κάθε διαφωνία και κάθε ένταση ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Η αρμονία και η ισορροπία τώρα επανέρχονται και είναι πλέον στο χέρι σας...

Τυχεροί αριθμοί: 7, 19, 21, 25


        
                Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το Σαββατοκύριακο κάνει το σκηνικό λίγο ασαφές για σένα. Αν και συμβαίνει σπάνια σ’ εσένα, αυτό το διήμερο αφήνεις τη φαντασία σου να πάρει το πάνω χέρι και να σου παίξει περίεργα παιχνίδια… Η ευαισθησία σου ενισχύεται και η ευθιξία χαρακτηρίζει κάθε σου αντίδραση. Μην επιμένεις να κρατάς μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου, δημιουργώντας του ενοχές για υποσχέσεις που έδωσε στο παρελθόν κι ενδεχομένως δεν τήρησε. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην νομίζεις πως ο καθένας που σε πλησιάζει κάτι θέλει να πάρει από σένα! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 14, 16, 18  


  


                Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορείς επιτέλους να ξαναβρείς τον παλιό, καλό, λογικό και κοινωνικό εαυτό σου και να δεις τα πράγματα στα αισθηματικά σου πιο σφαιρικά! Το Σαββάτο, ξαναφέρνει την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου γενικότερα και στα αισθηματικά σου ειδικότερα. Έτσι, τώρα μπορείς να απολαύσεις την ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου, με ψυχραιμία, λογική και διαλλακτικότητα θα συζητήσετε τα θέματα μεταξύ σας και θα βρείτε τη χρυσή τομή! Ταυτόχρονα, την Κυριακή θα διασκεδάσετε μαζί, θα βρεθείτε με κοινούς φίλους, θα περάσετε όμορφα και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήσεις αυτό το - ακόμα καλοκαιρινό - διήμερο να περάσει ανεκμετάλλευτο! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 12, 17


     
                 Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο έρχονται αποκαλύψεις κι επιβεβαιώσεις συναισθημάτων, που σε ανακουφίζουν και σε γεμίζουν αισιοδοξία! Αυτό αφορά τόσο εσένα που έχεις σχέση, όσο κι εσένα που είσαι μόνος/η. Αν έχεις σχέση, το διήμερο αυτό θα βιώσεις μια αναζωπύρωση της αγάπης με το ταίρι σου, σαν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζί, απαλλαγμένοι από μυστικά, δεύτερες σκέψεις, φοβίες και ανασφάλειες.  Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το διήμερο θα δεχτείς την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος ενός ατόμου που ήδη γνωρίζεις ή θα κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου το ρομαντικό...

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 12, 23


        

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα