ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 27/08 έως 28/08


 

                 Ζώδια​ Κριός

Μάλλον ανήκεις στα τυχερά ζώδια αυτού του σαββατοκύριακου. Ειδικά το Σάββατο, αν υπάρχει ήδη μια σχέση στη ζωή σου, θα μπορέσεις να απολαύσεις μια περιπετειώδη, διασκεδαστική, αλλά κι αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σου που θα σας μείνει αξέχαστη, αφού το φλογερό πάθος θα κυριαρχεί… Μην αφήσεις τους άλλους να σε εκνευρίσουν και να σου χαλάσουν το διήμερο, αλλά διατήρησε αυτό το ερωτικό κλίμα και την Κυριακή! Όσο για σένα που είσαι ακόμα ελεύθερος/η, εσύ ξέρεις, το νοιώθεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου με θαυμασμό! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 14, 18


      
                 Ζώδια​ Ταύρος

Οι όψεις του σαββατοκύριακου, μπορεί να προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, μια συναισθηματική σύγχυση και γενικότερα διαφωνίες με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να μην αφήσεις αυτές τις εντάσεις να επηρεάσουν τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Όσο για σένα που είσαι ελεύθερος/η κι ωραίος/α, καλό θα είναι αυτό το σαββατοκύριακο να προσέχεις με τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, τόσο το Σάββατο, με τις δύσκολες όψεις όσο και την Κυριακή. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 14, 17, 19


  

                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό κι αισθησιακό για σένα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρύβει και κάποιες παγίδες! Έτσι, από τη μια ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και αν ανήκεις στους δεσμευμένους μπορείς να περάσεις φλογερές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, από την άλλη όμως μπορεί να επικρατεί και μια ασάφεια μεταξύ σας, που θα φέρει παρεξηγήσεις, αν δεν προσέξεις. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, με την ενισχυμένη γοητεία σου θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ τα φλερτ θα σε ξεσηκώσουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 24, 29


       
                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο, φέρνει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα το Σάββατο. Αυτό θα σου προκαλέσει μια ανασφάλεια, που εύκολα θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου. Έτσι, μπορεί να εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου και μια πιεστική συμπεριφορά, που θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του, αν… το παρατραβήξεις. Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από μια νέα γνωριμία και φυσικά, μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να φανεί.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 10, 13, 15


        


                      Ζώδια​ Λέων

Προσοχή χρειάζεται ο αισθηματικός σου τομέας αυτό το σαββατοκύριακο. Μπορεί το Σάββατο να σου προκαλέσει μια συναισθηματική σύγχυση και μια αναστάτωση, που θα φέρουν εκνευρισμό. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου και βεβαίως να μην αφήσεις τις παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν ρωγμές στο δεσμό σου. Αντίστοιχα, εσύ που είσαι ακόμα… ελεύθερος/η και ωραίος/α, με τη γοητεία που σου χαρίζει η Σελήνη από το ζώδιό σου θα ακτινοβολείς και θα έλκεις τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες σαν μαγνήτης. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 12, 17  


     
                   Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, σε περιμένει ένα διήμερο… εσωστρέφειας. Η επικοινωνία δεν είναι το φόρτε σου, ενώ μπορεί να σε χαρακτηρίζει και μια καχυποψία απέναντι σε όλα και σε όλους. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και το ταίρι σου, αφού ξαφνικά θα το βλέπεις με… μισό μάτι, λόγω της ανασφάλειας που θα σε χαρακτηρίζει… Μην αφήσεις το πλανητικό σκηνικό να προκαλέσει ρωγμές στη σχέση σου όμως και προσπάθησε να του εξηγήσεις με σαφήνεια και ηρεμία το πώς αισθάνεσαι, χωρίς να οδηγήσεις την συζήτηση σε καυγά. Το ίδιο θα πρέπει να θυμάσαι κι εσύ που είσαι αδέσμευτος. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 14, 16, 22


   

 



                   Ζώδια​ Ζυγός 

το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, που τελικά μάλλον κακό θα κάνει στις φιλικές σου σχέσεις! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν, είναι να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις το διήμερο μαζί του. Άλλωστε, αυτό το διήμερο, ανεβαίνει η libido σου στα ύψη. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο ίσως να νοιώσεις μια ανεξήγητη έλξη για ένα πρόσωπο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον. Καλό θα είναι να αντισταθείς και να στρέψεις την προσοχή σου στις νέες γνωριμίες, που δε θα σου λείψουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 13, 18, 20


        
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, εσένα θα σε απασχολούν κυρίως τα επαγγελματικά σου και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να μην σου μένει αρκετός χρόνος για να ασχοληθείς με τον αισθηματικό σου τομέα. Παράλληλα, οι όψεις του Σαββάτου σου δυσκολεύουν την επικοινωνία γενικότερα, έτσι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα πρέπει να υποστείς την γκρίνια του/της συντρόφου σου, που δικαίως θα σου παραπονεθεί ότι τον/την παραμελείς. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να νοιώθεις επιτακτική την ανάγκη να φλερτάρεις, για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου εν μέσω των πολλών υποχρεώσεων που θα έχεις, ειδικά την Κυριακή...

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 21, 23


   

  

                  Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το πώς θα περάσεις... Το Σάββατο ενισχύει την κοινωνικότητά σου, ενώ οι όψεις της Κυριακής, σε ωθούν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και την ρουτίνα. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το πλανητικό σκηνικό για να περάσεις ένα καυτό διήμερο με το ταίρι σου, αναζωπυρώνοντας το πάθος μεταξύ σας αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ή να βγεις με φίλους, να φλερτάρεις και να… ερωτευτείς, αν ανήκεις στους αδέσμευτους! Από την άλλη, οι όψεις του Σαββατοκύριακου μπορεί να βάλουν εμπόδια στην επικοινωνία σου και να δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, που θα θέλεις να τον ξεσπάσεις σε κάθε ευκαιρία. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 12, 16  


     
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Είναι γεγονός, πως αυτό το σαββατοκύριακο σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναταραχή, σε μπερδεύει και σε φέρνει σε μια κατάσταση να μην ξέρεις τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα… Δύσκολο λοιπόν το διήμερο, όχι τόσο για σένα, όσο για το ταίρι σου, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κυκλοθυμία σου και τα… νεύρα σου. Αν θέλεις λοιπόν να παραμείνεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, καλύτερα να αποφύγεις τις βαθυστόχαστες συζητήσεις και να εκτονώσεις την ένταση στην κρεββατοκάμαρα! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί αυτό το διήμερο να περιστοιχίζεσαι από… θαυμαστές, αφού η γοητεία σου έτσι κι αλλιώς δεν κρύβεται, όμως πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που θα φλερτάρεις, για να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 23, 28  


   


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Οι σχέσεις σου παίζουν τον πρώτο ρόλο στη ζωή σου αυτό το Σαββατοκύριακο... Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση που θα αισθάνεσαι βρίσκοντας τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, αφού στην… κρεββατοκάμαρα θα περάσετε πολύ καλύτερα, απ’ ό,τι αν αναλωθείτε σε ατέρμονες συζητήσεις και διαφωνίες, που δεν θα οδηγήσουν πουθενά… Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο καλό θα είναι να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 12, 23


        
                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, μάλλον δεν θα είναι και το πιο… αισθησιακό της ζωής σου. Οι όψεις του Σαββατοκύριακου θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί, ενώ και ορισμένα έκτακτα γεγονότα θα απαιτήσουν αρκετό από το χρόνο σου, προκειμένου να βάλεις μια τάξη. Όλα αυτά μαζί θα σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, είτε έχεις σχέση, είτε όχι. Βεβαίως, αν στους δεσμευμένους μάλλον θα σου βγει σε καλό το ότι δεν θα έχεις αρκετό χρόνο για να αφιερώσεις στο ταίρι σου, γιατί αλλιώς η πιθανότητα να τσακωθείτε θα ήταν πολύ μεγάλη, ειδικά το Σάββατο. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 13, 27  


   

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα