ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ανάγκη σου σήμερα να βρεθείς κοντά στα φιλικά σου άτομα θα είναι μεγάλη γιατί θα κατανοήσεις πως το τελευταίο διάστημα τους άφησες σε απόσταση. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να φτάσεις τους στόχους σου αλλά θα πρέπει να δουλέψεις πολύ για να το πετύχεις αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα σε προκαλεί να θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να ξεφύγεις απο την καθημερινότητα σου.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η ανάγκη σου σήμερα για προσωπική απομόνωση θα σε κρατήσει μακριά ακόμα και απο τα κοντινά αγαπημένα σου άτομα. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η ημέρα θα προκαλέσει μια ταραχή στις επαφές σας. Η σημερινή αστρολογική όψη θα γίνει αιτία να πάρεις τα πάνω σου και να βρεις ξανά την ψυχική σου αντοχή με αποτέλεσμα να συσφίξεις τις σχέσεις με τους γύρω σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η ημέρα θα σε γεμίσει με ενέργεια για να τα αντιμετωπίσεις όλα αυτά. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα μεγαλώσει και άλλο την εσωτερική σου αντοχή και αυτό θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις σωστά τα θέματα σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα κατανοήσεις καλά πως θα πρέπει να ασχοληθείς με θέματα που σε αφορούν προσωπικά και θα παραγκωνίσεις άλλες υποχρεώσεις σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μόνη σου έννοια σήμερα θα είναι να κάνεις αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι σου, ίσως μια διακόσμηση, μια αλλαγή στο χώρο που ζεις και θα γίνει αιτία αυτό να ανεβάσει την ψυχολογία σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε γεμίσει με μοναδική ενέργεια και θέληση να θέλεις να τα προλάβεις όλα σήμερα και να βρεις και χρόνο να συναντήσεις και φιλικά σου άτομα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Στην επιφάνεια θα βγει το άγχος και οι εσωτερικοί σου φόβοι αιτία θα είναι τα οικονομικά σου που παραμένουν ακόμα σε στασιμότητα και σε πιέζουν. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Στην επιφάνεια θα βγει το άγχος και οι εσωτερικοί σου φόβοι αιτία θα είναι τα οικονομικά σου που παραμένουν ακόμα σε στασιμότητα και σε πιέζουν. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η  αδράνεια σου σήμερα θα μεγαλώσει πολύ γεγονός που θα σε κάνει να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς ακόμα και με τις πιο σημαντικές σου δουλειές και να τις αφήσεις σε στασιμότητα.


Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα