ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 13/08 έως 14/08 

                  Ζώδια​ Κριός

Αυτό το καλοκαιρινό σαββατοκύριακο σου δίνει την ευκαιρία να… το ρίξεις έξω και να ξεφαντώσεις! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα απολαύσεις μια βραδιά ξέφρενης διασκέδασης με το ταίρι σου ή μια κοντινή απόδραση στη θάλασσα μαζί του, που ταυτόχρονα θα ανεβάσει τη libido σου στα ύψη κάνοντας το ταίρι σου ευτυχισμένο, ενώ θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, όσο κουρασμένος/η κι αν νοιώθεις από την εβδομάδα που πέρασε, μην κάνεις το λάθος να μείνεις μέσα! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 17, 29  


      
                  Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό σαββατοκύριακο, ενισχύει το συναίσθημά σου και μόνο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις με το ταίρι σου μια υπέροχα, διασκεδαστικά αλλά και… αισθησιακά! Θα το ενθουσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, αλλά κι εκείνο θα ανταποκριθεί θετικά ακόμα και στην πιο τρελή σου φαντασίωση, κάτι που σίγουρα θα φουντώσει και το πάθος μεταξύ σας! Η ακτινοβολία σου θα είναι στα ύψη και θα έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 17, 25  


      

                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο τα αισθηματικά σου θα είναι προτεραιότητα για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο αισθησιασμός και η ανεβασμένη σου libido θα πάρουν το πάνω χέρι και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, που θα οδηγήσει σε… ανομολόγητες στιγμές πάθους με το ταίρι σου! Ωστόσο, καλό θα είναι το Σάββατο να προσέξεις λίγο, γιατί ίσως να προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που μπορείς να αποφύγεις! Από την άλλη, εσένα που είσαι αδέσμευτος/η δεν μπορεί τίποτα και κανείς να σε κρατήσει κλεισμένο στο σπίτι! Άσε το χρόνο να δείξει αν αξίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 15, 22, 25


      
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Η δημιουργικότητά σου αλλά και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας και το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και… ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα! Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένα από αυτά να σε ξεσηκώσει τόσο, που να θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του λίγο… παραπέρα!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 14, 16, 28  


    


                    Ζώδια​ Λέων

Το διήμερο δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αφού κάποια οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Ευτυχώς όμως, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή και την… διαπραγματευτική σου δεινότητα και θα σε βοηθήσει να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Έτσι, από το βράδυ του Σαββάτου η διάθεσή σου θα ανέβει, και μαζί της θα ανέβουν και η αυτοπεποίθησή σου, η κοινωνικότητά σου και η γοητεία σου! Το υπόλοιπο σαββατοκύριακο λοιπόν, προβλέπεται άκρως αισθησιακό, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε στους αδέσμευτους! Αν έχεις ήδη μια σχέση, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο και να μην αφήσεις μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου να δημιουργήσει εντάσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 16, 19  


        
                  Ζώδια​ Παρθένος

Είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα, που θα ζητούν άμεση επίλυση! Είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις περίφημα και θα βρεις τις καλύτερες λύσεις, όμως έτσι ίσως να νοιώσεις πως αφήνεις την αισθηματική σου ζωή λίγο πίσω. Ευτυχώς το ταίρι σου είναι διατεθειμένο να δείξει κατανόηση. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η δεν θα μείνεις καθόλου παραπονεμένος/η… Μη χάσεις την ευκαιρία που σου προσφέρει αυτό το διήμερο για να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις από την ένταση της εβδομάδας και να φλερτάρεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 16, 23  


     


                  Ζώδια​ Ζυγός 

Αυτό το καλοκαιρινό σαββατοκύριακο, προβλέπεται υπέροχο για τα αισθηματικά σου. Το Σαββάτο μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική ανασφάλεια, ρίχνοντας τη διάθεσή σου. Όμως, μετά το βράδυ θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, ενισχύοντας την κοινωνικότητά σου και βελτιώνοντας τις σχέσεις σου! Έτσι, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να βγεις με φίλους και να κάνεις νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την αγάπη σας!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 15, 18  


    
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα! Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου θα είναι στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Είτε έχεις σχέση είτε όχι πάντως, το σίγουρο είναι πως το σαββατόβραδό σου θα είναι… καυτό, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 18, 22


     


                   Ζώδια​ Τοξότης

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα. Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά! Και με την… αυξημένη σου libido, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καυτές στιγμές μαζί του! Βεβαίως, το Σάββατο θέλει λίγη προσοχή, καθώς μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, αλλά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, είναι σίγουρο πως δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου! Η γοητεία σου δεν κρύβεται όπως και η κοινωνικότητά σου και έχεις την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους όπου κι αν βρεθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 11, 27  


  
                     Ζώδια​ Αιγόκερως 

Είσαι η ψυχή της παρέας! Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητά σου σε ωθούν να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Για σένα λοιπόν, προβλέπεται ένα καυτό διήμερο, καθώς δεν θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει! Από το βράδυ του Σαββάτου βεβαίως, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα…Το ίδιο ισχύει και για σένα που ήδη έχεις μια σχέση! Η διασκέδαση δεν έχει όρια με το ταίρι σου και με το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 13, 16


       


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Μπορεί αυτό το σαββατοκύριακο να σε απασχολήσουν αρχικά κάποια επαγγελματικά θέματα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου,  όμως την Κυριακή όλα αλλάζουν! Αν είσαι δεσμευμένος/η, αφήνεις στην άκρη τη δουλειά και βάζεις ως προτεραιότητα τα αισθηματικά σου, που ίσως τελευταία να τα είχες παραμελήσει. Με τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά, ενώ το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει, κάνοντας το κρεβάτι σας να παίρνει φωτιά! Μπορεί η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να βγεις και να συναντήσεις φίλους, όμως δεν θα αφήσεις το ταίρι σου απ’ έξω και έτσι όχι μόνο θα περάσεις τέλεια, αλλά θα κάνεις ακόμα πιο ισχυρό το δεσμό σου! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα μείνεις λεπτό μέσα! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 23, 28


         
                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Έτσι λοιπόν, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσεις με το ταίρι σου μια κοντινή εκδρομή στη θάλασσα. Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δεν θα σε πάρει από κάτω! Μια απλή βόλτα ή μια κοινή δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δυο, θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Με τη δημιουργικότητα, την φαντασία και το ρομαντισμό που σου χαρίζει η Κυριακή, είναι σίγουρο πως θα περάσεις ένα υπέροχο διήμερο! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα απολαύσεις τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 15, 20, 24


       

    

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα