ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ημέρα ίσως προκαλέσει μια ταραχή με τους γύρω σου καθώς δεν θα μπορείς να κατανοήσεις αυτά τα οποία θα σου λένε, ούτε αυτοί θα μπορούν να σε καταλάβουν. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα σου θα είναι γεμάτη με οικονομικά ζητήματα που ακόμα σε απασχολούν και πρέπει να τα λύσεις. Από την άλλη τα συναισθηματικά σου θα είναι μπερδεμένα και πρέπει να βρεις τρόπο να τα βάλεις σε μια σωστή σειρά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Θα έχεις την ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις για θέματα που σε απασχολούν και ακόμα σε αγχώνουν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η ημέρα όμως σε προκαλεί να ασχοληθείς με θέματα που θα αφορούν την δουλειά σου αλλά και τα προσωπικά σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα θα ασχοληθείς μόνο με ενέργειες που σε χαλαρώνουν και σε ηρεμούν και θα αφήσεις στο περιθώριο σημαντικά γεγονότα που σε προβληματίζουν. Η ημέρα όμως θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα για να ασχοληθείς με ότι θέμα σε απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η όψη της μέρας θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και στην οικογένεια σου αλλά αυτό ίσως να σε κουράσει και να σε αγχώσει.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Από το πρωί θα αισθάνεσαι την ανάγκη να βρεθείς κοντά σε άτομα που αγαπάς και νοιάζεσαι γιατί το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα βρίσκεται στα ύψη. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να τραβήξεις κοντά σου πολλά άτομα που αγαπάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο σήμερα καθώς θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και αυτό θα προκαλέσει μια ταραχή και ένταση στις επαφές σου με τους άλλους γεγονός που θα σε κάνει να αμφιβάλεις για την συμπεριφορά τους απέναντι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Στο μυαλό σου θα επικρατούν οι επιθυμίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις και όχι ζητήματα και θέματα που είναι σημαντικά να λύσεις. Θα ασχοληθείς με τα θέλω σου και τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου και όχι με έμπρακτες καταστάσεις.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται τα φιλικά σου άτομα που θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία και θα ασχοληθείς και με τα προβλήματα τους. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πως αυτά που θα σου προτείνουν σήμερα είναι πολύ εξωπραγματικά για να είναι αληθινά και θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος/η στην γη. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα