ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 


ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε προκαλέσει για να ασχοληθείς με μια συλλογική εργασία με τους φίλους σου και γενικά να κάνετε κάτι μαζί που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με γεγονότα και ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου αλλά και τους συγγενείς σου. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να τα λύσεις και να βάλεις μια τάξη στις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα θα σε κάνει να βγάλεις στην φόρα τα συναισθήματα σου και θα ανέβει η ψυχολογική σου διάθεση στα ύψη γεγονός που θα σε κάνει να κερδίσεις τις εντυπώσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η ημέρα θα σε φτάσει σε υπερβολές και θα έχεις απαιτήσεις από τους γύρω σου κάτι που θα προκαλέσει ένταση μεταξύ σας. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Τα συναισθήματα σου θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω στα άτομα που σε περιβάλουν καθώς δεν θα μπορούν να σε καταλάβουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου προκαλέσει περίεργες καταστάσεις και θα σε κάνει να μην ξέρεις τι θα κάνεις σήμερα αφού τα συναισθήματα σου θα βρίσκονται σε ένα ακανόνιστο σχήμα. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα σε πρώτο πλάνο θα είναι οι φίλοι σου που θα τους δώσεις μεγάλη σημασία και θα ασχοληθείς όχι μόνο μαζί τους αλλά και με τα προβλήματα τους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου γεγονός που θα σε κάνει να αφήσεις στην άκρη τα προσωπικά σου θέματα.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα σου γεννά την ανάγκη και την επιθυμία να εμπλουτίσεις το μυαλό σου με γνώσεις και μάθηση και αυτό θα σε φέρει κοντά σε σπουδές σου η να ολοκληρώσεις μια εργασία σου η να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα σου προκαλέσει μια εσωτερική άρνηση σήμερα και γενικά δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τα θέματα που σε απασχολούν αλλά ούτε με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσουν τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου και θα τους αφιερώσεις αρκετό χρόνο. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις κοντά σου τα άτομα που αξίζει να είναι δίπλα σου. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα μεγαλώσει και άλλο την κούραση που θα  νιώθεις και αυτό θα σε οδηγήσει σε λάθος σκέψεις αλλά και πράξεις. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα