ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  08/08 έως 12/08


 

               Ζώδια​ Κριός

Αυτή η εβδομάδα, τα αισθηματικά σου είναι στα πάνω τους, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι! Αν είσαι αδέσμευτος οι νέες γνωριμίες - μέσω διαδικτύου - θα προκύπτουν εκεί που δεν τις περιμένεις, ενώ τα φλερτ θα σε ξεσηκώνουν! Το συναίσθημά σου θα είναι έντονο και δεν θα διστάζεις να ανοίγεσαι σε όποιο άτομο σε ενδιαφέρει, ενώ με το επικοινωνιακό σου χάρισμα σε βοηθά να γοητεύεις και να κατακτάς! Παράλληλα, η εβδομάδα σχετίζεται με τον εσωτερικό σου κόσμο και την ψυχική σου ισορροπία, γεγονός που σε βοηθά να τα βρεις με τον εαυτό σου και να είσαι, αλλά και να δείχνεις καλά! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 11, 26


     
               Ζώδια​ Ταύρος

Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα για σένα θα είναι ιδιαίτερα αισθησιακή και θα ευνοήσει τις προσωπικές σου σχέσεις, θα τις ενισχύσει και θα τις δυναμώσει, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε μαζί με το ταίρι σου να κάνετε το επόμενο βήμα, δηλαδή να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Από την άλλη, για σένα που είσαι μόνος/η, αυτή η όψη μπορεί να σε σπρώξει σε λανθασμένες επιλογές, αφού μπορεί να σε έλκουν άτομα τα οποία στην πορεία θα ανακαλύψεις πως δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου για συντροφικότητα και ρομαντισμό.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 15, 28


     


                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα μπλέκει με περίεργο τρόπο τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου και σε ωθούν να αναζητήσεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος μπορεί να κάνεις επαγγελματικά σχέδια μαζί με το ταίρι σου ή να βάλετε κοινούς στόχους, που θα σας εξασφαλίσουν μια ασφάλεια στο μέλλον. Βεβαίως, θα προκύψει αρκετή ένταση, αρκετές υποχρεώσεις! Η εβδομάδα θα σου δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου, λύνοντας κάθε διαφορά! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 16, 18, 29


     
                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτή την εβδομάδα, μπορείς να ηρεμήσεις να χαλαρώσεις και να ενισχύσεις τη σχέση με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στα μέσα της εβδομάδας, διότι στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να παραμελήσεις κάπως το ταίρι σου φέρνοντας γκρίνιες από την μεριά του, αλλά δεν θα σε δυσκολέψει περισσότερο! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, ξέρεις πολύ καλά πως η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 23, 27


    


                  Ζώδια​ Λέων

Αυτή η εβδομάδα για σένα προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κι ερωτική! Η εβδομάδα σου χαρίζει γοητεία, αισθησιασμό, ομορφιά και αυτοπεποίθηση! Παράλληλα, σχετίζεται με το βαθύ σου συναίσθημα και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου από κάθε “τοξικότητα” ή αρνητική σκέψη, και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τα άτομα που αξίζει να είναι κοντά σου! Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος/η, αυτή την εβδομάδα μη χάσεις την ευκαιρία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Πάρε εσύ την πρωτοβουλία να κάνεις το πρώτο βήμα και να είσαι σίγουρος/η πως θα σου βγει σε καλό!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 15, 27


     
                Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις τέλεια στον αισθηματικό σου τομέα, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αν δηλαδή ανήκεις στους αδέσμευτους, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για ένα νέο ξεκίνημα, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χτίσεις μια σχέση, που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη, αλλά και το πάθος! Από την άλλη, εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα νοιώσεις το συναίσθημά σου για το ταίρι σου να ξεχειλίζει και θα εκφράσεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 12, 23  


   


                 Ζώδια​ Ζυγός 

Η εβδομάδα, ενισχύει την κοινωνική σου ζωή! Έτσι, μπορείς να περάσεις τέλεια, να διασκεδάσεις, είτε με το ταίρι σου, είτε με φίλους - έστω και μέσω διαδικτύου -, αν είσαι αδέσμευτος. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, είναι σίγουρο πως θα κάνεις και νέες γνωριμίες - μέσω social media - ερωτικού χαρακτήρα, με την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου. Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να ανταλλάξεις έντονο, βαθύ συναίσθημα με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τη σχέση σας, αφού θα βγείτε από τη ρουτίνα, θα έρθετε σε επαφή με κοινούς φίλους και συγγενείς και θα διασκεδάσετε!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 10, 13, 28


     
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή η εβδομάδα, μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα αισθησιακή για σένα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το συναίσθημά σου για το ταίρι σου είναι έντονο, αλλά και… αμοιβαίο! Έτσι, σε περιμένουν φλογερές στιγμές γεμάτες πάθος στην αγκαλιά του, που καλό θα είναι να μην καταστρέψεις με το πείσμα σου να έχεις το πάνω χέρι και να ηγείσαι στη σχέση.  Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις τη δυνατότητα να “δουλέψεις” με τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου το τι θέλεις, έτσι ώστε από την επόμενη εβδομάδα να το διεκδικήσεις, με μεγαλύτερες πιθανότητες να το κατακτήσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 19, 21


     


                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορεί το πάθος να μην κυριαρχεί τώρα, αλλά η επικοινωνία με το ταίρι σου ενισχύεται και μπορείς να κάνεις μαζί του συζητήσεις, που θα εξομαλύνουν τις εντάσεις, θα λύσουν παρεξηγήσεις και θα σας βάλουν ξανά στο δρόμο της αρμονίας με το ταίρι σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται καθόλου να… βαρεθείς και να μελαγχολήσεις. Άλλωστε, οι φίλοι σου είναι δίπλα σου, για να διασκεδάσετε έστω και μέσω social media!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 17, 20


       
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή η εβδομάδα, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και τον αισθησιασμό σου, ενώ ενισχύει την ευαισθησία σου, φέρνει νέες γνωριμίες μέσω social media αν είσαι μόνος/η ή ξεκαθαρίζει με τον πιο θετικό τρόπο κάποια μπερδέματα ή παρεξηγήσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, εκμεταλλεύσου αυτή την εβδομάδα για να γνωρίσεις καλύτερα το πρόσωπο που σου αρέσει, χωρίς να βιαστείς να δεσμευτείς! Καλύτερα να ξέρεις πού βαδίζεις, πριν αποφασίσεις να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 12, 22    


 


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα μπορεί να σου φέρει οικονομικές ευκαιρίες, γεγονός που θα βοηθήσει γενικά τη διάθεσή σου να βελτιωθεί, βελτιώνοντας και τις σχέσεις σου! Από την άλλη όμως, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, καθώς το συναίσθημά σου εντείνεται και μπορεί να εκδηλώσεις πιεστική ή κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου ή να το… πνίξεις με εκδηλώσεις αγάπης! Απόφυγε λοιπόν τις υπερβολές για να αποφύγεις και τα… προβλήματα στη σχέση σου, είναι η συμβουλή των άστρων.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 15, 19


    
                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή η εβδομάδα για σένα, προβλέπεται ιδιαιτέρως… αισθησιακή! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθύες, τώρα καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να εκδηλώσεις ανοιχτά το συναίσθημά σου, γεγονός που αναζωπυρώνει την αγάπη μεταξύ σας! Βεβαίως, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υπερβολές και την κτητικότητα που συχνά σε χαρακτηρίζει, και να εστιάσεις στο ρομαντισμό, την τρυφερότητα αλλά και το πάθος! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα έχεις την ευκαιρία να γυρίσεις σελίδα στα προσωπικά σου και να απαλλαγείς από κάποια απωθημένα του παρελθόντος! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 13, 18


  

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα