ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες σου θα βγουν στην φόρα και θα σε κάνουν να νιώθεις αδυναμία στο να πάρεις τελικές αποφάσεις στα θέματα σου καθώς επίσης και θα αισθανθείς την ανάγκη να ζητήσεις βοήθεια απο τους γύρω σου. 
 

ΤΑΥΡΟΣ:
Γενικά δεν θα έχεις και τόση όρεξη να προβάλεις τα θέλω σου στους άλλους και το σίγουρο είναι πως δεν θα δεχτείς και τόσο εύκολα αυτά τα οποία θα σου πουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα θα σε κάνει να δεις σε βάθος τα προβλήματα σου αλλά η αδυναμία σου θα σε απομακρύνει απο αυτά και θα σε οδηγήσει σε άρνηση εκτέλεσης τους. 
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα το κύριο μέλημα σου θα είναι άτομα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον που θα ασχοληθείς σε βάθος μαζί τους και φυσικά θα ζητήσεις την γνώμη τους στα θέματα που σε απασχολούν.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η ημέρα θα μεγαλώσει την ανάγκη σου για επαγγελματική καταξίωση και επιτυχία και θα κάνεις τα πάντα για να δείξεις στους γύρω σου την αξία σου.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα θα επιθυμείς να βρεις την ψυχική και σωματική σου χαλάρωση και ηρεμία γεγονός που θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με ένα καλλιτεχνικό σου χόμπυ που θα χαλαρώσει το μυαλό σου η να παρακολουθήσεις μια θεατρική παράσταση.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα θέματα που σε απασχολούν ακόμα και το σίγουρο είναι πως θα νιώσεις αδυναμία να τις εκτελέσεις και ίσως να ζητήσεις και την βοήθεια των γύρω σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και θα προσπαθήσεις να δεχτείς και τις δικές τους απόψεις πάνω σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν ακόμα και ίσως να ζητήσεις και την δική τους άποψη.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα θα βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και θα προσπαθήσεις να δεχτείς και τις δικές τους απόψεις πάνω σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν ακόμα και ίσως να ζητήσεις και την δική τους άποψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η ημέρα θα είναι θετική απέναντι σου και γενικά με ότι και αν καταπιαστείς σήμερα θα το φέρεις σε πέρας και σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να περάσεις καλά και με άτομα τα οποία βρίσκονται κοντά σου.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα χαλάσει για λίγο τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου να πραγματοποιήσεις καθώς την τελευταία στιγμή θα παρουσιαστεί ένα θέμα που θα αφορά την οικογένεια σου και θα ασχοληθείς μαζί του σε βάθος και επίσης θα δώσεις και μεγάλη σημασία στα προβλήματα που έχουν άτομα του κύκλου σου. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Γενικά η ημέρα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις απο τις σκοτούρες που έχεις και θα αναζητήσεις την ηρεμία σου με κάθε τρόπο.

  

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα