ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 


ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε φέρει κοντά στα άτομα που αγαπάς και σε κάνουν να περνάς καλά και σίγουρα οι σχέσεις σας θα πάρουν τα πάνω τους.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα νιώθεις από το πρωί έντονα την επιθυμία να βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και γενικά να περάσεις την ημέρα σου ευχάριστα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου αλλά και τα επαγγελματικά σου και καλό θα είναι να βρεις τον χρόνο να τα ολοκληρώσεις για να ηρεμήσεις Από αυτά τα θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα γίνει αιτία να βγει στη φόρα η καλή σου διάθεση που θα αντανακλά στο πρόσωπο σου και το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσεις τους πάντες. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Το μυαλό σου θα συμβαδίζει με την σκέψη σου που θα βρίσκεται σε γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος και σε άτομα που σε έκαναν να νιώσεις ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε προκαλεί να βγεις έξω να συναντήσεις φίλους σου και γενικά να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν και θα περάσεις την ημέρα σου καλά. 
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η ημέρα σου θα σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου και να καταφέρεις να φέρεις σε πέρας τα σχέδια σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η ημέρα σου θα είναι αφιερωμένη σε αγαπημένα σου πρόσωπα που θα βρεις την ευκαιρία να έρθεις κοντά τους και θα ενισχύσεις τις σχέσεις σας γιατί το τελευταίο διάστημα είχατε απόσταση. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Το μυαλό σου θα βρίσκεται σε γεγονότα που έχουν συμβεί και σου προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση είτε αυτά ήταν θετικά είτε αρνητικά, σου άφησαν μια έντονη γεύση και θα επανέρθουν ξανά στη ζωή σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε φέρει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα με σκοπό να συσφίξεις τις σχέσεις σας και να βρεις τον τρόπο να τους δείξεις πόσο σημαντικό κομμάτι παίζουν στην ζωή σου και γενικά πόση ανάγκη τους έχεις να είναι δίπλα σου.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η ημέρα θα είναι πολύ καλή για την προώθηση των στόχων σου για αυτό μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες να σε παρακλίσουν από τα αρχικά σου σχέδια. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Από το πρωί η ημέρα σου θα δείξει πόσο ευνοική είναι για εσένα και σε αυτά τα οποία έχεις να κάνεις. Κάποιες υποχρεώσεις σου θα λυθούν σωστά αν βάλεις ένα πρόγραμμα και καταφέρεις να ασχοληθείς σε βάθος με αυτά που θα σε απασχολήσουν και θα σε προβληματίσουν σήμερα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα