ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να πάρεις οριστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και κάποιες συμφωνίες που θα νιώσεις ότι δεν βγάζουν πουθενά θα τις τερματίσεις. 


ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα μεγαλώσει και άλλο αυτά τα κενά που θα έχεις σήμερα στο μυαλό σου και θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στο περιβάλλον σου. Θα θέλεις σήμερα να επιβάλεις τα δικά σου θέλω και τις δικές σου ανάγκες στους άλλους με αποτέλεσμα οι σχέσεις σας να οδηγηθούν σε σύγκρουση.  
 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στη φόρα τον καταπιεσμένο σου εαυτό και θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις παράπονα στους γύρω σου με αποτέλεσμα αυτά που θα σου πουν να πάρουν άλλη τροπή καθώς θα έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα αρνητικά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα που θα αφορούν τα επαγγελματικά σου. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να θέλεις να επιβάλεις στους γύρω σου τα δικά σου θέλω και τις δικές σου ιδέες και αυτό ίσως να προκαλέσει μια δυσφορία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα η σκέψη και το μυαλό σου δεν θα συμβαδίζουν με τις υποχρεώσεις που θα έχει η ημέρα καθώς θα νιώθεις την ανάγκη να αποδράσεις για λίγο απο την καθημερινότητα σου και να αναζητήσεις την ηρεμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Τα συναισθήματα σου θα βρίσκονται σε μια περίεργη κατάσταση καθώς δεν θα μπορείς να δείξεις στους γύρω σου αυτά που πραγματικά αισθάνεσαι και νιώθεις. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα σε κάνει να νιώσεις μια εσωτερική αδυναμία γεγονός που θα σε οδηγήσει στο να ζητήσεις την βόηθεια των γύρω σου σε θέματα που σε απασχολούν και ακόμα σε προβληματίζουν και θα ακολουθήσεις την γνώμη τους καθώς η δική σου θα αδυνατεί ιδεών. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς σε βάθος με τα επαγγελματικά σου αλλά και με δουλειές της καθημερινότητας σου και θα κλιθείς να τα λύσεις για να μπορέσεις να ηρεμήσεις απο το άγχος που σου προκαλούν.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η μέρα θα μεγαλώσει και θα ενισχύσει την ανάγκη σου να δείξεις στους γύρω σου τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και γενικά η ημέρα σου θα είναι αρκετά εποικοδομητική στον τομέα σου αυτό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα προκαλέσει μια ταραχή με τους συγγενείς σου καθώς δεν θα μπορείς να συμβαδίσεις με τις δικές τους απόψεις και θα θέλεις να προβάλεις τις δικές σου κάτι θα δημιουργήσει αρνητικότητα ανάμεσα σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σου προκαλέσει την ανάγκη να βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και γενικά να ασχοληθείς μαζί τους σήμερα γιατί το τελευταίο διάστημα τους έχεις παραμελήσει. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να θέλεις να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου σήμερα και θα το καταφέρεις με κάθε τρόπο αυτό. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα