ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα δεν θα έχεις και τόσο όρεξη για να ασχοληθείς με τα θέματα σου καθώς τα συναισθήματα σου θα σε καταβάλουν αρκετά και δεν θα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με τα άτομα που αγαπάς τους συνεργάτες σου αλλά και την σχέση σου. Η αλήθεια είναι όμως πως θα ασκήσεις άθελα σου πάνω τους μια πιεστική συμπεριφορά κάτι που θα δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου παρόλο που δεν το θέλεις αυτό αλλά οι σκέψεις στο μυαλό σου δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις και θα σε κάνουν να δώσεις σημασία στα εργασιακά σου ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η μέρα θα λειτουργεί θετικά στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου να υλοποιήσεις και θα πάρεις τα πάνω σου για να το καταφέρεις αυτό. Η ημέρα σε ευνοεί να βρεθείς με άτομα που αγαπάς με φίλους σου ακόμα και με την σχέση σου και θα έρθετε πιο κοντά θα προβάλεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες και θα τους κερδίσεις γενικά.
 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα θα έρθεις κοντά σε οικογενειακά σου ζητήματα θα ασχοληθείς με το σπίτι σου αλλά και με τους συγγενείς σου. Η σημερινή μέρα θα σε ευνοήσει αρκετά αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στα προσωπικά σου θα πάρεις τα πάνω σου και θα ασχοληθείς με ενέργειες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα θα έρθεις κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα θα ασχοληθείς με τα θέματα τους θα παραγκωνίσεις για λίγο τα προσωπικά σου και θα δώσεις σημασία στους άλλους. Επίσης θα βρεις τρόπο να προβάλεις τις απόψεις και τις ιδέες σου στους άλλους για να λάβεις την δική τους γνώμη.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου θέματα που από το πρωί θα σε απασχολήσουν αρκετά και δεν θα μπορέσεις να τα αγνοήσεις άρα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις σωστά. 

ΚΟΡΠΙΟΣ:
Τα συναισθήματα σου θα παραμένουν σε περίεργες μοίρες θα είναι δύσκολο να τα συγκεντρώσεις και η κυκλοθυμική σου διάθεση θα σε φτάσει σε αδιέξοδα και λάθος επιλογές.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Τα συναισθήματα σου θα παραμένουν σε περίεργες μοίρες θα είναι δύσκολο να τα συγκεντρώσεις και η κυκλοθυμική σου διάθεση θα σε φτάσει σε αδιέξοδα και λάθος επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα θα σε κάνει να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα μπορέσεις να αφήσεις για λίγο το καθημερινό και φορτωμένο πρόγραμμα και θα περάσεις χαλαρά με τους φίλους σου. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Τα επαγγελματικά σου ακόμα και σήμερα θα παραμένουν σε πρώτο πλάνο θα είναι έντονα στο μυαλό και στην σκέψη σου και θα νιώσεις άγχος και αδυναμία γιατί θέλεις να τα φέρεις σε πέρας με επιτυχία. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα το μυαλό σου θα ταξιδεύει κάπου αλλού εκτός πραγματικότητας θα είναι δύσκολο να συμμαζέψεις τις σκέψεις σου και να ασχοληθείς με τα θέματα που σε απασχολούν. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα