Ζώδια​ Κριός 

Ένας σημαντικός μήνας αρχίζει για εσένα καθώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική σου ζωή και στις φιλικές σου σχέσεις. Αρχικά ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 4/8 δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στον χώρο της δουλειάς. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η διάκριση της λεπτομέρειας που μπορεί να κάνει την διαφορά θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις κάθε υποχρέωση και αγγαρεία που έχεις αναλάβει με αποτελεσματικό τρόπο. Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα απογειώνοντας την ψυχολογία και τον αισθησιασμό. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς μαγνητίζει τα βλέμματα και κεντρίζει το ενδιαφέρον νέων προσώπων που θέλουν να κατακτήσουν. 

Στις 12/8 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου σε φέρνει αντιμέτωπο με σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά φιλικές και προσωπικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην αποστασιοποίηση από πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου μέχρι στιγμής. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα που σου κεντρίζουν την προσοχή όπως η γνώση, η πληροφορία, τα ταξίδια. 
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 μπορεί να φέρει αναστάτωση στον εργασιακό χώρο. Εκνευρισμός πού εκδηλώνεται με απότομο και εριστικό τρόπο θα δημιουργήσει προβλήματα ιδιαίτερα με πρόσωπα στον συναδελφικό περίγυρο. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα