Ζώδια​ Ταύρος

Η ένταση καλά κρατεί και αυτό το μήνα καθώς η υπόθεση στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή σου προκαλούν νευρικότητα και επαναστατική διάθεση. Στην αρχή του μήνα ο Ερμής περνάει στην Παρθένο δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις με εμφατικό τρόπο συναισθήματα και σκέψεις στην προσωπική σου ζωή. Στις 11/8 η Αφροδίτη μετακινείται στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές θαλπωρής και ασφάλειας στο οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς μπορούν να έχουν αισιόδοξη τρόποι για εσένα. 
Στις 12/8 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο τόσο στην καριέρα σου όσο και στην οικογένεια. Στις 20/8 ο Άρης από τους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις χρόνο και να προχωρήσεις με υπομονή και επιμονή σε οικονομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Ξαφνικά έξοδα θα σε απασχολήσουν, όμως μπορείς να το διαχειριστείς αρκεί να μην προβείς σε υπερβολές που δεν έχουν κανένα νόημα.

Στις 23/8 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου. Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου, ενώ διασκέδαση και διακοπές μπαίνουν στο πρόγραμμά σου. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή. Πείσμα και αδιαλλαξία μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου και να οδηγήσουν σε ένα νέο κεφάλαιο τη σχέση σου ή σε πιθανή ρήξη που θα σε πληγώσει.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα