Ζώδια​ Δίδυμοι

Ο Αύγουστος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σημαντικά ζητήματα με το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον, ενώ το παρασκήνιο καλά κρατεί στον χώρο της δουλειάς προκαλώντας σου συναισθηματική αναστάτωση. Στις 4/8 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με υποθέσεις που απασχολούν την οικογένεια. Συζητήσεις και συμφωνίες θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις ζητήματα πού προκαλούν αναστάτωση και ανασφάλεια. Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα βοηθώντας σε να απολαύσεις τις έντονες κοινωνικές στιγμές και την διασκέδαση. Ευκαιρίες σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία θα μεταφραστούν σε θετικούς οικονομικούς όρους.

Στις 12/8 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές υποθέσεις που αγγίζουν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου, μία διέλευση που θα διαρκέσει μέχρι το Μάρτιο του 2023. H επιθυμία να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου θα είναι εντονότερη από πότε, η ανάγκη όμως να μετριάσεις την ορμητικότητα και τον παρορμητισμό είναι μεγαλύτερη από ποτέ καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς και να πραγματοποιήσεις λάθη που θα σου κοστίσουν.

Στις 26/8 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και σε βοηθάνε εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις που σε απασχολούν στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα σημαντικές συμφωνίες που σχετίζονται με καλλιτεχνικά και δημιουργικά ενδιαφέροντα θα σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αναστατώνει το οικογενειακό περιβάλλον και τις σχέσεις μέσα σε αυτό. Επιθετικές διαθέσεις και συμπεριφορές από την πλευρά σου μπορεί να ενοχλήσουν έντονα γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας κόντρες και καυγάδες που είναι βέβαιο πως θα σου στοιχίσουν.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα