Ζώδια​ Καρκίνος

Οικονομικά ζητήματα αναδεικνύονται μέσα στον Αύγουστο που απαιτούν ψύχραιμες και καθαρές λύσεις ενώ οι συνθήκες δυσκολεύουν και τα εμπόδια πολλαπλασιάζονται. Αρχικά ο μήνας ξεκινά με τη μετακίνηση του Ερμή στην Παρθένο που διαμορφώνει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές. Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα βοηθώντας σε να ισορροπήσεις σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Οι οικονομικές συνθήκες βελτιώνονται, παράλληλα όμως μπαίνεις σε μία διαδικασία εξόδων για να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες. 

Στις 12/8 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που σχετίζονται με τρίτους. Πιθανό είναι να υπάρχουν συμφωνίες και συναλλαγές που δεν εξελίσσονται όπως περιμένεις καθώς βρίσκεις εμπόδια που αρχικά μπορεί να νιώθεις πως είναι αξεπέραστα. Στόχοι ανατρέπονται και αυτό επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία σου. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι το Μάρτιο του 2023. Βαθύτερα ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν έντονη κυκλοθυμία. 

Στις 26/8 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία διαδικασία διαλόγου και συνομιλιών με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά ακίνητη περιουσία, αγοραπωλησίες και συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 αποκαλύπτει συμπεριφορές και χημικές διεργασίες κοντινών προσώπων που εκτοξεύουν τον εκνευρισμό στα ύψη. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα