Ζώδια​ Λέων 

Πρωταγωνιστής των εξελίξεων είσαι τον Αύγουστο καθώς είναι ο μήνας των γενεθλίων σου στο μεγαλύτερο μέρος του. Οι συνθήκες όμως δεν είναι ευνοϊκές γι’ αυτό οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα. Στις 4/8 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και σε διευκολύνει να ασχοληθείς με οικονομικά σχέδια και συζητήσεις. Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου γεμίζοντας σε με λάμψη και αυτοπεποίθηση. Διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς και με την συμπεριφορά σου μαγνητίζεις βλέμματα και πρόσωπα. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου, καλά θα κάνεις όμως να δώσεις χώρο στις ανάγκες των άλλων καθώς είναι εύκολο να εγκλωβιστεί της αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σου.

Στις 12/8 η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο αγγίζει το περιβάλλον των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους και σε καλεί να επικεντρωθείς σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει. Το ομαδικό πνεύμα που σε διακατέχει βοηθά να ενταχθείς σε συλλογικές προσπάθειες που σε φέρνουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. 

Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό στις 26/8 και σε βοηθά να επικοινωνήσεις με το κοντινό περιβάλλον περνώντας όμορφες στιγμές μαζί του. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες ανοίγουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μπροστά σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο που θα πραγματοποιηθεί στην 27/8 καθώς είναι πιθανό να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις στόχους λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις σε φιλικά πρόσωπα ή τον σύντροφό σου καθώς η νευρικότητα είναι εντονότερη από πότε.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα