Ζώδια​ Παρθένος

Αποκαλυπτικός θα είναι για εσένα ο Αύγουστος καθώς φέρνει στην επιφάνεια παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσει. Ιδιαίτερα όμως η αρχή του είναι βοηθητική καθώς ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια. Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να περάσεις μοναδικά στην προσωπική σου ζωή. Εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε προσεγγίζουν και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. 

Στις 12/8 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου λειτουργεί αποκαλυπτικά καθώς φέρνει στην επιφάνεια κινήσεις και πρόσωπα που λειτουργούν εις βάρος σου στον εργασιακό χώρο.  Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους, θέση στην οποία θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023. Περνάς σε μία περίοδο αρκετής έντασης και προσπάθειας στον επαγγελματικό χώρο καθώς επωμίζεται σε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Ο δυναμισμός και υπευθυνότητα σου αναδεικνύονται καθώς ανταποκρίνεσαι ότι αναλαμβάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Στις 26/8 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σου σε οικονομικές συμφωνίες, συνομιλίες και διεκδικήσεις. Μείνε μακριά από απόλυτες απόψεις και αδιαλλαξία που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 27/8 αναδεικνύει την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως οι πολλαπλές υποχρεώσεις και η κούραση μπορεί να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου.

 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα