Ζώδια​ Ζυγός

Η προσωπική σου ζωή και οι φιλικές σχέσεις σε απασχολούν έντονα τον Αύγουστο καθώς αποκαλύπτονται μυστικά και συμπεριφορές που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσουν. Στις 4/8 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο ενισχύοντας την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία. Υποθέσεις του παρελθόντος αναδεικνύονται και πάλι και απαιτούν άμεση λύση. Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και σε βοηθά να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με τον φιλικό περίγυρο. Είναι σημαντικό να περάσεις όμορφα με τους φίλους σου σε δράσεις που ικανοποιούν τους πάντες. 

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου στις 12/8 αναδεικνύει ζητήματα στην προσωπική ζωή και στον φιλικό περίγυρο που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Αποκαλύψεις και κρυφές κινήσεις θα σε προβληματίσουν έντονα και θα δημιουργήσουν ένα άκρως εκρηκτικό σκηνικό με το ταίρι και τους φίλους σου. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε θέματα γνώσεων, νομικής φύσεως, ταξιδιών και επαφών με πρόσωπα από το εξωτερικό. 

Στις 26/8 ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθάει να εκφραστείς χωρίς περιστροφές διεκδικώντας το δίκαιο των απόψεών σου. Προσοχή σε παρορμητισμό και απερισκεψία που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποβάλλεις. Αμέλεια και δογματισμός μπορεί να σε εγκλωβίσουν σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν και να οδηγήσουν σε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα που θα στενοχωρήσουν πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα