Ζώδια​ Σκορπιός 

Έντονες καταστάσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο είναι πιθανό να βιώσεις μέσα στον Αύγουστο. Παράλληλα οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου επηρεάζονται και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με σύντροφο και συνεργάτες. Αρχικά ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 4/8 δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε σχέδια που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες σου.  Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και σε βοηθά να λάμψεις στον επαγγελματικό χώρο καθώς εντυπωσιάζεις τους ανωτέρους σου με την συμπεριφορά και τις στάσεις σου. 
Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου στις 12/8 αναδεικνύει καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που σε επηρεάζουν άμεσα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σου επιλογές καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια ή να υπάρξουν γεγονότα που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Ψυχραιμία και ώριμη σκέψη θα σε βοηθήσουν να βγεις από αδιέξοδα. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την επιθυμία να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους σε συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. 

Στις 26/8 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη για απομόνωση. Το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει στον χώρο της δουλειάς, προσοχή καθώς τα λάθη είναι πιθανά. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσεις σε νέους στόχους και φιλοδοξίες. Πιθανό είναι όμως να υπάρξουν ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία καθώς οικονομικές υποθέσεις και υπόγειες κινήσεις δεν αποκλείεται να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σου.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα