Ζώδια​ Τοξότης

Ζητήματα με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον έρχονται στην επιφάνεια τον Αύγουστο. Εμμονές και γκρίνια μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις γι’ αυτό θέλεις να είσαι προσεκτικός. Στις 4/8 ο Ερμής περνάει στην Παρθένο δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή. Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και το κέφι σου. Διασκέδαση και ταξίδια ομορφαίνουν την ζωή σου και σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμών. 

Στις 12/8 η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε στενές και ευρύτερες σχέσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά κόλακες και πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν λάθη που αργότερα δεν είναι εύκολο να διορθώσεις στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους, στο ζώδιο που θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023. 
Στις 26/8 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό βοηθώντας σε να επικοινωνήσεις σχέδια και σκέψεις σε πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 επικεντρώνεσαι νέα ξεκινήματα που μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική σου ζωή, προσοχή καθώς η ένταση καλά κρατεί και οι συνεργάτες του δεν αποκλείεται να γίνουν επιθετικοί απέναντί σου δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σας.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα