Ζώδια​ Αιγόκερως 

Ο Αύγουστος απαιτεί ψυχραιμία από την πλευρά σου καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερες καταστάσεις και ανασφάλειες που πρέπει να διαχειριστείς με ωριμότητα. Στις 4/8 Ερμής περνάει στην Παρθένο και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα ταξιδεύοντας και επικοινωνώντας με πρόσωπα από το εξωτερικό. Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα απογειώνοντας την λίμπιντο σου. Είναι απαραίτητο να νιώσεις πώς βιώνεις απόλυτες στιγμές πάθους και αισθησιασμό με το ταίρι σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου στις 12/8 σε καλεί να διαχειριστείς με ωριμότητα και αποτελεσματικότητα οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις που αναδεικνύονται. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας σημαντικά τις υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς. Είναι απαραίτητο για εσένα να λειτουργήσεις κάτω από απόλυτο προγραμματισμό για να είσαι αποτελεσματικός. 

Στις 26/8 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποθέσεις και σχέδια που σε απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Υπευθυνότητα και μεθοδική σκέψη θα εντυπωσιάσουν, μείνε μακριά από συντηρητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα τους ανωτέρους σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 αναδεικνύει την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα σε πνευματικό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η καθημερινότητα όμως έχει αυξημένες απαιτήσεις και μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, κάτι που είναι αρκετό για να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό στα ύψη.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα