Ζώδια​ Υδροχόος

Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις επηρεάζονται άμεσα μέσα στον Αύγουστο γι’ αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς είναι εύκολο να ξεσπάσεις σε αγαπημένα πρόσωπα και να δημιουργήσεις προβλήματα. Ο Ερμής περνάει στην Παρθένο στις 4/8 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες που σε απασχολούν έντονα. Στις 11/8 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα ενισχύοντας την γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να προχωρήσει σε μία νέα γνωριμία που μπορεί να σου προσφέρει πολλά καθώς έχεις έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας αυτό το χρονικό διάστημα.

Στις 12/8 η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα αναδεικνύει καταστάσεις που επηρεάζουν σχέσεις και συνεργασίες με καθοριστικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε πρόσωπα που νιώθεις πως δεν σε κατανοούν.  Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους αναπτερώνοντας το ηθικό σου καθώς ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου. Προσοχή σε υπερβολές και εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσουν έντονα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Στις 26/8 ο Ερμής περνάει στον Ζυγό ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία με πρόσωπα από το εξωτερικό που σε βοηθούν να ανοίξεις τα φτερά σου. Ταξίδια και κοντινές αποδράσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου και θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 εντείνει την ανάγκη για να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Όμως γεγονός είναι πως υπάρχουν δυσκολίες, νεύρα και κούραση που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ψύχραιμα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά προβλήματα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα