Ζώδια​ Ιχθείς 

Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στον χώρο της δουλειάς καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις ενισχύουν το άγχος και την κούραση μέσα στον Αύγουστο. Στις αρχές του μήνα ο Ερμής περνάει στην Παρθένο και σε βοηθά να λειτουργήσεις διπλωματικά, κρατώντας τις απαραίτητες ισορροπίες στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 11/8 και λειτουργεί ανακουφιστικά σε ότι αφορά τις σχέσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο καθώς σε βοηθά να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να λύσεις παρεξηγήσεις. 

Με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου στις 12/8 να φωτίζει ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κλείσεις καταστάσεις που σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Στις 20/8 ο Άρης περνάει στους Διδύμους, ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τον Μάρτιο του 2023. Έντονη θα είναι η επιρροή του στον χώρο της οικογένειας καθώς αναδεικνύονται παλιότερες καταστάσεις που σε έχουν επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό. 

Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό στις 26/8 δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε απασχολούν έντονα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Στις 27/8 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αγγίζει προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις με έντονο τρόπο καθώς εκνευρισμός και απωθημένα δεν αφήνουν ανεπηρέαστους συνεργάτες και σύντροφο. Προσοχή σε ξεσπάσματα και σπασμωδικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα αφού δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συμπεριφορές που αργότερα θα μετανιώσεις, όμως είναι πιθανόν να μην μπορείς πια να επανορθώσεις.


Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα