ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η εμπιστοσύνη που σου δείχνουν δεν αμφισβητείται και η δυναμικότητά σου είναι αξιοθαύμαστη. Εξαιρετική μέρα για συμφωνίες πολύ θετικές για εσένα από επιχειρήσεις ή θετικές οικονομικές διευθετήσεις με τράπεζες και δημόσιο.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει το ψυχικό σθένος αλλά και την ευφυΐα να προχωρήσεις δυναμικά σε συνεργασίες με απώτερο στόχο σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να περάσεις σε άλλο πνευματικό επίπεδο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η έντονη καθημερινότητά σου και ο φόρτος εργασίας δεν είναι εμπόδιο στο να περάσεις μία υπέροχη βραδιά με το ταίρι σου, που θα σας φέρει πιο κοντά και θα δώσει νέα ώθηση στην σχέση σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σχέση σου μπορεί να πάρει άλλη τροπή σήμερα, αφού το πάθος και η ένταση που νιώθεις για το ταίρι σου είναι εμφανέστατη. Θέλεις να δείτε την ουσία της σχέσης σας και η έντονη αισθησιακή σου διάθεση θα σας οδηγήσει σε πολύ δυνατές στιγμές.
 

 

ΛΕΩΝ:
Είναι η κατάλληλη μέρα να δρομολογήσεις λύσεις, αφού η δυναμικότητα αλλά και η διεισδυτικότητά σου είναι σύμμαχοί σου και παίρνεις ριζικές αποφάσεις. Πρόσεχε μόνο μην κολλήσεις στην λεπτομέρεια και χάσεις την ουσία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η έντονη δημιουργική σου διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει σε νέους τρόπους έκφρασης που θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά. Το ταίρι σου ζει μοναδικές στιγμές μαζί σου αφού το έντονο πάθος σου δίνει άλλες προοπτικές στην σχέση σας. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Μπορείς να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, αφού ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να εξελιχθεί σε μία μοναδική βραδιά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Βόλτες με παρέες θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για εσένα και το ταίρι σου και θα δώσουν στην σχέση σας νέα τροπή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσα από τις συναναστροφές σου θα προκύψουν νέες κατακτήσεις αφού μαγνητίζεις και γοητεύσεις τους πάντες.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να βρεις την ισορροπία μέσα σου, να επουλώσεις πληγές που σε ταλανίζουν από το παρελθόν και να βρεις την αυτοπεποίθησή σου κάνοντας νέα αρχή για τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει την δυνατότητα να οριστικοποιήσεις και να δρομολογήσεις στόχους που θα αλλάξουν καταλυτικά την ζωή σου και να γίνεις ο πρωταγωνιστής. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η έντονη ενασχόλησή σου με τα επαγγελματικά δεν σε πτοεί και βρίσκεις τον χρόνο να εκφράσεις τα συναισθήματα και το έντονο πάθος σου στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μέσω των επαγγελματικών σου συναναστροφών μπορεί να προκύψει γνωριμία, που να παίξει καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει το πείσμα, την δύναμη και την πίστη στον εαυτό σου να ακολουθήσεις πνευματικούς δρόμους διαφορετικούς από ότι μπορούσες να φανταστείς.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα