ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η διάθεσή σου για περιπέτεια είναι εμφανής, ταξίδια μακρινά είναι στον νου σου και η πεζή πραγματικότητα σε κουράζει. Αυτό που θέλεις πάρα πολύ σήμερα είναι να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις καιρό και να μάθεις τα νέα τους. Επεδίωξέ το και θα περάσεις όμορφα. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η καχυποψία δεν βοηθά γι’ αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις με το να ασχοληθείς με κάτι που θα ηρεμήσει τον ψυχικό σου κόσμο. Η περίεργη αυτή διάθεση έχει αντίκτυπο και στο ταίρι σου αφού ζήλια και καχυποψία σε κάνουν να μην του έχεις εμπιστοσύνη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Είναι η κατάλληλη στιγμή να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει το ταίρι σου αφού θέλεις να είναι ευτυχισμένο μαζί σου. Προσπάθησε να βρεθεί η χρυσή τομή και θα ικανοποιήσει ο ένας τον άλλον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Είναι η κατάλληλη στιγμή να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει το ταίρι σου αφού θέλεις να είναι ευτυχισμένο μαζί σου. Προσπάθησε να βρεθεί η χρυσή τομή και θα ικανοποιήσει ο ένας τον άλλον. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η διάθεσή σου για φλερτ και αισθησιακές καταστάσεις είναι εμφανής. Άδραξε την ευκαιρία και θα περάσεις υπέροχα!!! Εξαιρετική ημέρα για να περάσεις μαζι με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, λάμπεις και αυτό είναι αρκετό για να εντυπωσιάσεις όποιον σε ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η τάση σου σήμερα για απόσυρση στα ενδότερα επηρεάζει και την σχέση σου, αφού αυτό που νιώθεις ότι σε καλύπτει είναι να μείνεις με το ταίρι σου σπίτι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πρόσεξε την κυκλοθυμία που μπορεί να έχεις σήμερα γιατί δεν θα βοηθήσει σε περίπτωση νέας γνωριμίας.
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Οι προσκλήσεις είναι πολλές και μαζί με το ταίρι σου βγαίνεις με τις παρέες σου για να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία αφού δεν περνάς απαρατήρητος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα που σε απασχολούν αλλά και να κάνεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής. Τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν έντονα αφού η διάθεσή σου εξαρτάται από αυτά. 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η διάθεσή σου περνάει και στην σχέση σου και ζητάς από το ταίρι σου να ασχοληθεί μόνο μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, πρόσεχε όμως γιατί οι τάσεις αυτοπροβολής λειτουργούν αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να απομονωθείς με το ταίρι σου αφού αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά για την περίεργη διάθεσή σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, δύσκολα θα ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή αφού δεν έχεις το ανάλογο κέφι.

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Είναι η κατάλληλη μέρα να αναπτύξεις πρωτοποριακές ιδέες και σκέψεις ώστε να μπορέσεις να τους πραγματοποιήσεις με αυτούς δίπλα σου. Συλλογικές δραστηριότητες ευνοούνται αφού η έντονη ανθρωπιστική σου πλευρά ευαισθητοποιείται ακόμη περισσότερο και θέλει να εκφραστεί.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η εργατικότητα, η υπομονή, η επιμονή και η μεθοδικότητα είναι κύρια στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτό που θέλεις και να κερδίσεις τον σεβασμό όλων. 



 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα