ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η μέρα σου βγάζει έντονη κυκλοθυμία αφού οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και οι φιλοδοξίες σου μεγάλες αλλά νιώθεις ότι η οικογένειά σου δεν σε καταλαβαίνει και αντιδράς.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η μέρα σε κάνει να νιώθεις ότι οι φίλοι σου δεν καταλαβαίνουν τις πνευματικές σου ανάγκες και αντιδράς υπερβολικά. Μια καλή και ήρεμη συζήτηση θα τα λύσει όλα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η μέρα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πράγματα αφού οικονομικές εκκρεμότητες προκύπτουν που σε βγάζουν από τα νερά σου και χαλάνε ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η μέρα σε κάνει να απογοητεύεσαι γιατί θεωρείς ότι δεν αναγνωρίζουν ότι προσφέρεις και από την άλλη, μένουν ακάλυπτες οι προσωπικές σου ανάγκες. Θυμήσου ότι κάπου στην μέση είναι η αλήθεια και μην γίνεσαι αυστηρός με τους άλλους. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η μέρα δυσκολεύει την κατάσταση αφού ανακαλείς στην μνήμη σου καταστάσεις που σε πλήγωσαν και βγάζεις άρνηση και απογοήτευση. Με καλό προγραμματισμό και θετική σκέψη θα ανταπεξέλθεις σε όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η μέρα βγάζει διαφωνίες με φίλους αφού θέλουν να ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες που έχετε. Απογοητεύεσαι που δεν θέλουν να σε ακολουθήσουν. Προσπάθησε να βρεις μία λύση που να είστε ικανοποιημένοι όλοι και τότε θα αισθανθείς καλύτερα. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η διάθεσή σου να μείνεις σπίτι έρχεται σε σύγκρουση με το ταίρι σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει τριβές και απογοήτευση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία, πιστεύεις όμως ότι δεν θα γίνει αποδεκτή από τον κοινωνικό σου περίγυρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Βρες την χρυσή τομή για να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, όμως δεν έχετε τα ίδια πνευματικά ενδιαφέροντα και αυτό σε στενοχωρεί.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η μέρα σε κάνει να λειτουργείς καχύποπτα σε θέματα οικονομικά με τρίτους και ίσως και υπερβολικά. Σκέψου καθαρά γιατί μπορεί η κυκλοθυμική στάση σου να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η μέρα σε κάνει να νιώθεις ότι το περιβάλλον και οι συνεργάτες σου δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου και αυτό σε κάνει κυκλοθυμικό. Προσπάθησε να μην λειτουργείς εγωιστικά και μην απογοητεύεσαι γιατί χρειάζεται ψύχραιμη σκέψη και αντικειμενικότητα. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η μέρα δεν σου αφήνει περιθώριο να απομονωθείς και να χαθείς στον κόσμο σου, κάτι που σου δημιουργεί απογοήτευση. Προσπάθησε να ανεβάσεις το κέφι σου, θα ανταποκριθείς σε όλα και θα φτιάξει η διάθεσή σου.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η μέρα βγάζει διαφωνίες αφού η ανάγκη τους είναι να διασκεδάσουν και δεν θέλουν να σε ακολουθήσουν, κάτι που σε απογοητεύσει πολύ. Προσπάθησε να συνδυάσεις τα δύο και θα περάσεις όμορφα.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα