ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα σου ρίχνει την διάθεση αφού κολλήματα και δυσκολίες βγαίνουν σε θέματα μόρφωσης ή σε δικαστικές διαμάχες που μπορεί να έχεις. Νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από άτομα που δεν λειτουργούν με τις δικές σου ηθικές αξίες και βγάζεις τάσεις αυτοπεριορισμού.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου, αφού η ένταση που νιώθεις λειτουργεί σαν βάρος μέσα σου και νιώθεις να βουλιάζεις. Μην αφήνεις την κακή σου διάθεση να σε κυριεύσει και προσπάθησε να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε κάνουν να ανέβεις ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να μην μπορείς με ευκολία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο περιβάλλον σου. Προσπαθείς να τους ικανοποιήσεις όμως αφήνεις επί της ουσίας εσένα ανικανοποίητο και αυτό σε κάνει να απομακρύνεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα σου δημιουργεί μεγάλο άγχος στο θα ανταποκριθείς στην εργασία και στην έντονη καθημερινότητά σου. Εκκρεμότητες που προκύπτουν στην δουλειά σε κάνουν και εργάζεσαι μανιωδώς αφού το παν για εσένα σήμερα είναι να δείξεις την εργατικότητα και την υπευθυνότητά σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να χάνεις για λίγο το κέφι σου και την χαρά σου. Η παιδικότητά σου κρύβεται πίσω από ένα τοίχος που υψώνεις για να απομακρυνθείς από τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να θέλεις να απομακρυνθείς από το οικογενειακό σου περιβάλλον αφού το νιώθεις πολύ καταπιεστικό γύρω σου. Νιώθεις ότι σε περιορίζει και δεν αφήνει να εκφράσεις ελεύθερα αυτά που νιώθεις. Η διάθεσή σου αυτή μπορεί να βγει και με αυστηρό τρόπο στους οικείους σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να μην θέλεις να επικοινωνήσεις με φίλους και συγγενείς που μπορεί να επιδιώξουν να σε δουν. Δεν μιλάς πολύ και όταν μιλήσεις ακούγεσαι πιο συντηρητικός από ότι γενικά είσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα σου βγάζει έντονα τις ανασφάλειες σου για οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα. Αυτό σε οδηγεί στο να συμπεριφέρεσαι πολύ περιοριστικά όσον αφορά τα χρήματα. Το μέτρο βέβαια είναι εξαιρετικό στο θέμα χρημάτων αλλά και το να περιορίσεις και τα απαραίτητα δεν είναι λύση. 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα σου βγάζει έντονη καχυποψία για τα άτομα του περιβάλλοντός σου και τους συνεργάτες σου. Έχεις την τάση να ρίχνεις την ευθύνη στους άλλους και να μην αναλαμβάνεις τις δικές σου, κάτι που θα δημιουργήσει τριβές. Σε διακρίνει μία μοναχικότητα που δεν βοηθάει και χάνεσαι στις σκέψεις σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα σου δημιουργεί βαριά διάθεση και ενώ θέλεις να γίνεις δημιουργικός νιώθεις ότι κάτι σε βαραίνει και δεν μπορείς να προχωρήσεις. Διακατέχεσαι από έντονο άγχος και στρες. Πολύ πιθανό σήμερα να σου βγαίνει έντονα τάση ύπνου ή να τρως ακατάπαυστα.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε κάνει να απομακρυνθείς από το φιλικό σου περιβάλλον και το παρατηρείς με σοβαρότητα και με μία τάση επικριτική. Συλλογικές δραστηριότητες και ομάδες που συμμετέχεις σήμερα δεν σου λένε τίποτα αφού δεν σε ικανοποιούν, πράγμα περίεργο για εσένα. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα σου βγάζει αυστηρότητα και τάση επιβολής στον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτό είναι κάτι που ενοχλεί αφού έχεις και τάσεις έντονου ανταγωνισμού. Όλα αυτά γιατί θέλεις να αναγνωριστεί η προσωπική σου αξία. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα