ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ένταση που νιώθεις για το ταίρι σου είναι δεδομένη, αλλά καλό θα ήταν να της εκτονώσεις σε ένα χόμπι μαζί του ή μία διασκεδαστική βραδιά που θα ανανεώσει την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει, που α βγάλει κόντρες και αψιμαχίες. Μην ξεχνάς τα ετερώνυμα έλκονται!  

ΤΑΥΡΟΣ:
Η ένταση μεταφέρεται στην σχέση σου και είναι προτιμότερο να ζητήσεις την βοήθεια και την γνώμη του συντρόφου σου από το να έχεις μία ακόμη σύγκρουση. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω του οικείου περιβάλλοντος σου αλλά η διαφορετικότητά σας ανεβάζει την ένταση, γι’ αυτό προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα επηρεάζει πολύ την επικοινωνία σου με στενούς φίλους και συγγενείς αλλά και άτομα που μπορεί να έχεις αρκετό καιρό να δεις. Ο τρόπος που εκφράζεσαι μπορεί να είναι επιθετικός και εριστικός, γι’ αυτό καλό θα ήταν να στρέψεις αυτή σου την ενέργεια σε δράση για να περάσεις μοναδικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα φέρνει επί τάπητος οικονομικά θέματα που έχεις με τρίτους αλλά και ανασφάλεια για τα έσοδά σου. Εκκρεμότητες που προκύπτουν με τράπεζες ή δημόσιο ή από τυχόν συμφωνίες σου σε αγχώνουν και σε κάνουν να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. 
 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα φέρνει το βασικό θέμα του εσύ και οι άλλοι στο προσκήνιο. Προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τους άλλους νιώθεις ότι δεν αναγνωρίζεται, η ένταση και ο εγωισμός κάνουν την εμφάνισή τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα επηρεάζει έντονα και ανατρεπτικά την καθημερινότητα και την εργασία σου και σου βγαίνουν φόβοι και τάσεις για απομόνωση. Η ένταση που νιώθεις βγαίνει στις εργασιακές σου σχέσεις με πιθανό αποτέλεσμα να υπάρξουν τριβές που δεν οδηγούν πουθενά. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα φέρνει εντάσεις στις φιλίες σου αλλά και στις αισθηματικές σου σχέσεις. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν αν φερθείς εγωιστικά και αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις σε κοινούς στόχους και οράματα που μπορεί να έχεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Κάνε σωστή χρήση της ενέργειάς και δείξε διαλλακτικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα επηρεάζει έντονα τα επαγγελματικά σου. Ο ανταγωνισμός που μπορεί να δέχεσαι σε κάνει νευρικό και οι αντιδράσεις σου θα είναι έντονες. Άμεσα επηρεάζεσαι και το οικείο περιβάλλον σου αφού είναι πολύ πιθανό να δεχτούν κάποια ξεσπάσματά σου. 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα επηρεάζει έντονα την επικοινωνία σου με τους στενούς σου ανθρώπους αφού νιώθεις ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν την φιλοσοφική προσέγγιση της ζωής σου, με αποτέλεσμα να αντιδράς απότομα και εγωιστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η συναισθηματική αλλά και οικονομική σου ασφάλεια διασαλεύονται. Μετράς τι λαμβάνεις από τους άλλους σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο και νιώθοντας ότι αδικείσαι περνάς στην αντεπίθεση. Δεν είναι η καταλληλότερη στάση αυτή αφού οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα σε βάζει σε διαδικασία σκέψης για σχέσεις και συνεργασίες και κατά πόσο αυτές σε καλύπτουν. Στην προσπάθειά σου να γίνουν αντιληπτές οι συναισθηματικές σου ανάγκες, μπορεί να γίνεις εριστικός και απότομος και να έρθεις σε ρήξεις χωρίς να το θέλεις. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θέλει λίγη προσοχή στον αισθηματικό σου τομέα, καθώς από τη μια θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος, από την άλλη όμως πολύ εύκολα θα προκύπτουν εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ σας! 

 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα