ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 14/05 έως 15/05


 

                  Ζώδια​ Κριός

Το διήμερο δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αφού κάποια οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Ευτυχώς το Σάββατο θα ενισχύσει την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητά σου κι έτσι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Άλλωστε η διάθεσή σου θα ανέβει, και μαζί της θα ανέβουν και η αυτοπεποίθησή σου, η κοινωνικότητά σου και η γοητεία σου! Και φυσικά, η Κυριακή προβλέπεται άκρως αισθησιακή και… διασκεδαστική, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε στους αδέσμευτους! Αν βέβαια έχεις ήδη μια σχέση, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο και να μην αφήσεις μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου να δημιουργήσει εντάσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 15, 26


     
                Ζώδια​ Ταύρος

Ένα από τα πιο αισθησιακά σαββατοκύριακα της ζωής σου προβλέπεται να είναι αυτό... Θα ενισχύσει η φαντασία, η πρωτοτυπία και ο αυθορμητισμός σου. Θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου και θα κάνει το κρεββάτι σας να πάρει φωτιά, ενώ εσύ που είσαι αδέσμευτος/η δεν θα χάσεις καμιά ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Και φυσικά, με τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, δεν αποκλείεται να συναντήσεις και το άτομο, που θα σε βάλει κι εσένα στο κλαμπ των… δεσμευμένων!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 12, 29  


     

                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Το σαββατοκύριακό σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις... Το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου, αφού θα ρίξει τη διάθεσή σου. Ευτυχώς που η μέρα σε ανεβάζει ψυχολογικά, βελτιώνοντας και τις σχέσεις σου, ενώ τονίζει και την κοινωνικότητά σου! Έτσι, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να βγεις με φίλους και να κάνεις νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την αγάπη σας!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 16, 23


      
               Ζώδια​ Καρκίνος 

Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα... Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου θα είναι στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Είτε έχεις σχέση είτε όχι πάντως, το σίγουρο είναι πως το σαββατόβραδό σου θα είναι… καυτό, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 23, 29  


    


                  Ζώδια​ Λέων

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα... Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Και με την… αυξημένη σου libido, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καυτές στιγμές μαζί του! Βεβαίως, η Κυριακή θέλει λίγη προσοχή, γιατί οι όψεις θα φέρουν ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, αλλά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, είναι σίγουρο πως δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 18, 26


        
                 Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το Σάββατο, σε φέρνει στο προσκήνιο και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σου αυτό το σαββατοκύριακο! Είσαι η ψυχή της παρέας, η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητά σου σε ωθούν να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Για σένα λοιπόν, προβλέπεται ένα καυτό σαββατόβραδο, καθώς δεν θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει! Την Κυριακή βεβαίως, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα…

Τυχεροί αριθμοί: 9, 16, 18, 27


        


                   Ζώδια​ Ζυγός 

Μπορεί αυτό το Σάββατο αρχικά να σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα, όμως όλα αλλάζουν! Και ειδικά την Κυριακή, αν είσαι δεσμευμένος/η αφήνεις στην άκρη την καριέρα σου και βάζεις ως προτεραιότητα τη σχέση σου, που ίσως τις τελευταίες μέρες την είχες παραμελήσει. Με τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά, ενώ το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει, κάνοντας το κρεββάτι σας να παίρνει φωτιά! Μπορεί η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να βγεις και να συναντήσεις φίλους, όμως δεν θα αφήσεις το ταίρι σου απ’ έξω και έτσι όχι μόνο θα περάσεις τέλεια, αλλά θα κάνεις ακόμα πιο ισχυρό το δεσμό σου!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 11, 27  


    
                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Έτσι λοιπόν, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσεις με το ταίρι σου μια κοντινή εκδρομή, αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δεν θα σε πάρει από κάτω! Μια απλή βόλτα ή μια κοινή δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δυο, θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Αν κρατήσεις τα θετικά σου συναισθήματα και την Κυριακή είναι σίγουρο πως θα περάσεις ένα υπέροχο διήμερο!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 19, 23


     


                  Ζώδια​ Τοξότης

Το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα απολαύσεις ένα σαββατόβραδο γεμάτο πάθος, ενώ κι ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δυο μπορεί να ανεβάσει τη libido σου στα ύψη, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας! Βεβαίως, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο την Κυριακή, που ενισχύει την καχυποψία σου, για να αποφύγεις τις… παρεξηγήσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 21, 28    


 
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το Σάββατο είναι η ιδανική μέρα για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις με το ταίρι σου μια υπέροχη μέρα, διασκεδαστική αλλά και… ερωτική! Θα το ενθουσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, αλλά κι εκείνο θα ανταποκριθεί θετικά ακόμα και στην πιο τρελή σου ιδέα, κάτι που σίγουρα θα φουντώσει και το πάθος μεταξύ σας! Την Κυριακή βεβαίως, καλό θα είναι να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις μαζί του, γιατί η επικοινωνία δεν θα είναι το πιο δυνατό σου σημείο…

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 15, 20  


     


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το διήμερο τα αισθηματικά σου θα είναι προτεραιότητα για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σου θα πάρουν το πάνω χέρι και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα, που θα οδηγήσει σε… ανομολόγητες στιγμές πάθους με το ταίρι σου! Ωστόσο, καλό θα είναι την Κυριακή να προσέξεις λίγο, γιατί ίσως να προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που θα μπορούσες να αποφύγεις! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προτίμησε την Κυριακή για να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 13, 22


                           

                    Ζώδια​ Ιχθείς

Το Σάββατο η δημιουργικότητά σου αλλά και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας και το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και… ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα! Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένα από αυτά να σε ξεσηκώσει τόσο, που να θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του λίγο… παραπέρα!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 7, 11  


                

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα